Spontant till Falsterbo

Stallet gick super idag. Vi har som regel att om de inte är tävling så har vi lite fritt från både ridning & tider i stallet. Iallafall att vi ska kunna göra annat & inte vara i stallet från klockan 08-16 då med.

Såhär blev resultatet igår. Hon fixade om mina bryn som jag låtit växa ut så de inte blir för tunna efter man fixat dom. Färgade även. Första bilden är nya bryn & lash lift på fransarna. Det är ju livet? Känna sig klar & så mycket fräschare när man vaknar. Lyx verkligen. Gillar mest den naturliga looken. Det ser inte ut som att jag vaknar med långa lösögonfransar utan det är mittemellan!

Nu kör vi Falsterbo en stund. Bestämde det spontant att vi ville åka in & göra lite annat. Kolla 150 klassen 16:30 tex. Inspiration för ny vecka & annat än att åka hem.

10 thoughts on “Spontant till Falsterbo

 1. Jag ser faktiskt ingen skillnad på ögonbrynen 🙈 (snälla hata mig inte, jag är väl blind eller nåt 😝)

  Men jag håller med dig om att det är såå skönt att känna sig lite snyggare/fräschare! Jag klippte mig för första gången på ett halvår och det blev typ 2 dm kortare, så härligt 😍

 2. Så fint! Skulle vilja veta hur det är med Joe elr Lux, hörde att du vill tatuera in någon av dom?:) hur det relationen ut med hästarna nu & hur är allt! Tankar m’m, skulle vilja ha ett litet större inlägg om det vore verkligen jätte uppskatta! Ta hand om dig!

 3. Du har ju alltid sagt att dina ögonbryn syns såpass mycket redan så varför då göra någonting? Har du också tänkt att tatuera dom? Varför isåfall?

  Det känns som att du har blivit mer utseendefixerad än vad du har sagt att du är tidigare, beror det på någonting speciellt eller varför nu? Blir bara väldigt nyfiken på hur du tänker gällande detta.

  Det skulle vara roligt för övrigt om du kunde göra en video på när du noppar ögonbrynen och fyller i dom också. 😊

  • Men helt ärligt, vad har du egentligen med att göra om hon färgar/tatuerar sina ögonbryn?
   Sen att hon skulle ha blivit mer utseendefixerad på grund av ett inlägg där hon äntligen unnar sig någonting för sig själv känns väldigt långsökt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *