Nellie time

Idag är ögonen tunga mina vänner. Lördag och var i stallet klockan 07. Hästarna hade fått mat tidigt idag så vi kunde i princip börja rida direkt och därmed var vi klara vid lunch. Regnet bara faller ner idag så hästarna fick vara ute en stund, alla stod sedan vid Ingången.

Hade inte ni kunnat hjälpa mig med att kommentera vilken dag på veckan ni inte läser bloggen/ bloggar. Tänkte att jag framöver ska ha en dag där jag får fri från socialamedier men speciellt bloggen för att sedan komma starkare tillbaka nästa dag. Man blir väldigt trött i huvudet av att alltid spåna på idéer & vara intressant. Jag har ju då dessutom två yrken som handlar om att vara aktiv både i kropp & huvud. Söndagar tex, läser ni mycket blogg då? De hade tex kunnat vara en dag som jag bara är off men samlar energi & text inför kommande vecka.

Nu ska jag iallafall unna mig lite. Jag ska för första gången göra lash lift, ska bli super spännande & fräscht antar jag. Sen ska jag även noppa & färga ögonbrynen på plats. Ska sedan boka en tid för Microblading, ögonbryn, har Någon här gjort det, super ont???….

32 thoughts on “Nellie time

 1. Hej!
  Jag tror att du själv bör välja dagen efter vad som passar dig. Ju oftare du skriver desto oftare läser man…

 2. Säger som ovan, välj en dag du. Ett förslag är att då förbereda ett inlägg som schemaläggs till den dagen. Kan vara bara bilder, en throwback, nåt enklare åsiktsinlägg eller liknande som inte tar så mycket tid att planera, då behöver det inte stå tomt men sköter sig självt utan att du behöver logga in. Om det alltid startar med tex ”Fredagar är min lediga dag, detta inlägg är tidsinställt” så lär sig läsarna det, och nya läsare förstår snabbt 😊

  • Fast då måste hon ju skriva ändå, bara mer en annan dag. Hon skriver redan en del tidsinställda… Jag tycker att Nellie ska få mindre jobb över lag. Du är som bäst när du är som piggast Nellie!! Ha det bäst.

   • Därav att jag föreslog ett inlägg som är lätt att förbereda 😊, om hon inte vill att det ska stå tomt

 3. Det som passar dig såklart! Men jag läser mer på helgen när jag inte jobbat. Och jag tycker om att läsa om dina tävlingar! Så typ mitt i veckan är nog bäst, för min del😃

 4. Ja säger som ovan, ta den dagen som passar dig bäst att inte skriva… t.ex. på helgerna brukar du inte vara lika aktiv här tycker jag mig märka så kanske ta ”ledigt” på lördag och/eller söndag? Alt. som föreslås ovan att du gör ett tidsinställt inlägg dagen innan med den dagen. Eller så tar du både lördag-söndag ledigt och gör tidsinställt inlägg för lördagen på fredagen. Men i slutändan får du lista ut själv hur du vill ha det. =)

 5. De bloggar jag följer tar ”ledigt” lördag och söndag och sen sammanfattar helgen på måndagen typ. Då hänger man med på vad som hänt men du får ledigt. Det tycker jag är en trevlig idé 🙂 vi följare lär oss dina rutiner, så jag tycker som föregående. Välj själv!

 6. Välj själv som andra redan föreslagit. Men jag tycker att du ska välja 2 dagar utan sociala medier, förutom då kanske ert företagskonto. Vi läsare överlever och du får mindre att tänka på.

  Du har redan fullproppade veckor, betydligt mer än vanliga 40 timmarsveckor som de flesta av oss läsare har 😊👍

  Var rädd om dig ❤

 7. Välj den dag som passar DIG bäst, så får vi följare anpassa oss. ❤️ Om någon blir ”sur” (hur man nu ens kan bli det över en sån liten sak) så är det inte ditt problem. 👌

  Har gjort microblading, sååå nöjd. Det gör lite ont, men man får bedövning innan (en salva som ska sitta på i runt 20-30 minuter innan själva ingreppet) så det är inte så illa.

  Hoppas du får ha det toppen på Falsterbo, du är grym! 👊

 8. Söndagar har man ofta fullt upp med annat men du ska självklart ta den dagen som känns bäst för dig.
  Har gjort microblading. Tycker inte alls att det gjorde speciellt ont. Har fyllt på två ggr och den ena gången hade jag migrän. Då kändes det desto mer 😂

 9. Spelar såklart ingen roll vilken dag, men som tidigare skrivit;
  Ju mer du skriver ju oftare är man inne 😁

  Såklart måste du vara ledig också!!

  Det är ju inte särkilt betungande att skriva in webadressen-se att inget nytt är skrivet-surfa vidare. Simple as that.
  Så gör jag ju hela tiden.
  Finns ju ingen värdering i att inget nytt är skrivet när man surfar in, det kan ju lika gärna komma ett inlägg inom en minut liksom. Är ingen nytt skrivet kanske man kollar senare, eller nästa dag. Ingen big deal.

 10. Jag har gjort microblading flera gånger from 2016, sista 2 påfyllningarna gjorde jag dock ombrebryn med puderteknik vilket passar mig mycket bättre 🙂 Man får ju en bedövnings salva på brynen, men det är individuellt hur ont det gör, men jag tycker att när bedövningen släpper gör det väldigt ont 😖 Men det är den bästa investeringen jag gjort

 11. Du kan säkert blogga max varannan dag och har du feeling för inlägg så tidsinstöll till andra dagar 😊 du behöver vila också 😊

 12. Ta pauser när du behöver det! 1-2 dagar om det skulle vara tomt, så vet man att det alltid kommer super inlägg efter det! Så ta dina pauser när DU vill det. Sommaren är semester oxå, även om hästar inte innebär semester så ska du absolut ta semester från dina sociala medier när DU vill det! Du är bäst! Ta hand om dig!

 13. Funderar på att göra Lash Lift. Du fårgärna uppdatera oss sedan om du blev nöjd, hur länge det håller, om man tappar mer fransar och om du tycker att det är värt det.

  Självklart skall du ta en dag ledigt från sociala medier. Välj dag själv! Alla människor behöver vara lediga ibland :-). Det är ju en kvalitéts säkran även för dig, att orka köra på!

  • **Alltså en eller två fasta dagar per vecka då du är helt ledig från sociala medier.
   Även om du är en super tjej Nellie, så behöver du också vila!

 14. Viktigt att du själv väljer dag <3 söndag som du säger är ju perfekt att va ledig både från hästar och blogg 🙂

 15. Har gjort lashlift och var supernöjd! Höll ca 6 veckor men det är ju individuellt beroende på hur snabbt ens fransar växer. Tyckte iaf att det höll mycket bättre än när man bygger fransar, då kan de ju åka av om man kliar sig i ögat

 16. Mitt i veckan. På helgerna går man in flera gånger per dag när man är ledig och vill ligga och läsa massor

 17. Lördagar kan det hända att man inte hinner med bloggen pga andra aktiviteter, så om det är någon dag jag inte läser så är det just lördag. MEN eftersom du nämnt att du ska vara hästledig på söndagar kanske det är skönt att vara HELT ledig då också? Du vet bäst 😁

 18. Du har väl en dag som är lugnare o stallet för dig? Det kanske hade vart klokt att vila från blogg den dagen med❤️

 19. Välj den eller de dagar som passar dig bäst! Kanske helst samma dag/dagar varje vecka.
  Men sätt dig först främst och skulle du helt plötsligt inte orka uppdatera på några dagar eller en vecka eller whatever så går inte världen under av det.

  Som bloggläsare känner jag att det är bäst för min del att veta. Om det betyder att det blir ett inlägg där det står ”återkommer om 5 dagar” och helt tomt fram till dess, så fine.

  Men du fick många fina kommentarer om att ta det som passar dig bäst och jag håller med till 100%. Det är ditt liv och ditt egna liv är viktigare än dina läsares viljor eller ”krav” eller vad man nu ska säga. Vi överlever utan din blogg, men vi läser den gärna. Och om du mår bra och hittar en balans som gör att du orkar fortsätta blogga även på längre sikt så har vi ju en fin blogg att läsa 😃

 20. Följer dig på Bloglovin’ så jag läser helt enkelt när du lägger upp 🙂 Välj vilken dag som passar dig bäst!

 21. Hej Nellie!
  Självklart kan du ha en dag eller två i veckan där du inte skriver inlägg på bloggen. Hellre en dags väntan eller två och inlägg du inte skriver för att du måste.

  Personligen så kan jag tycka att det är lite roligt att vänta på inlägg från dem man följer. Det ger en något att se fram emot 😊

  Jag (började följa dig för ett år sedan pga av mitt arbete och nu är fast) tycker även att det är okej som någon nämnde med inlägg med bara bilder. Gärna bilder och reccap’s från yngre dagar. Typ Throw back thursdays
  Inlägg du kan förbereda och kanske ha med delar av ett tidigt inlägg.
  Med du behöver absolut uppdatera bloggen alla dagar i veckan, låt oss vänta och längta 😘

 22. Kom även på en annan sak utöver det jag skrev uppe (om att den eller de bloggfria dagar som passar dig bäst!). Om du får stress över att hitta på något att skriva på bloggningsdagarna, så kan du alltid bara skriva vad du gjort, eller delar av vad du gjort. T.ex hoppade Joe, red ut på Fia, Fia såg ett rådjur osv. Mer djupare inlägg kan alltid vänta 🙂 Och även inlägget i sig såklart.

 23. Skulle vilja veta hur du känner för Joe, hörde att du skrev att du lätt skulle kunna tatuera hans namna? Stämmer??:))))

 24. Jag fick bedövning när jag gjorde microblading och det kändes inte. Eller jag kände typ att något var i huden men det gjorde absolut inte ont. Men de gör olika. Jag fick bedövning innan, men vissa kör en omgång med nålen och sen behöver de och sen kör de en omgång till med nålen. Det gör dock skit ont då. Så det beror på vad för bedövning

  Kram

 25. Tenker det er best at du velger en dag selv som det passer deg att ha ledigt 😀 Men t.ex lørdag eller søndager ledigt, så kan du i stedet sammenfatte helgen på mandager? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *