Uppdrag under Falsterbo

Var nyss och bytte bil på FHS och visade Olav runt. Han sa att han inte trodde att det skulle vara så stort, mycket yta & bra banor. De är ju en sån känsla att komma dit, nog ännu mer om man skapat minnen där.

Jag har väl bara några fåtal dagar som är spikade just nu. Resten kommer jag nog bara åka in för att jag vill, ganska spontant liksom & ha kul på kvällarna.

Onsdag är en dag ni kan lägga på minnet. Även sista söndagen har jag blivit inbjuden till en podd på stora scenen där vi kommer att spela in podden & prata live för er som är där. De sakerna vet jag just nu. Kommer som vanligt uppdatera om jag har något mer för mig. Tessie ställer ut som vanligt och de är en ny person i teamet som köpt in kläder, så denna gång har vi SÅÅÅÅ fina & coola kläder. Tror det kommer ta slut väldigt snabbt om jag får säga mitt.

2 thoughts on “Uppdrag under Falsterbo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *