Friday baby

Fredagen är här! Jag var så glad igår kväll då jag uppnått ett mål, ett mål som jag velat & kommer att hålla hemligt. Men jag har kämpat i tysthet & är nu klar.

Vår fredag kommer att bestå av jobb, igen. Stallet nu på morgonen till lunch. Efter det ska vi hemåt en snabbis & sedan åka mot Falsterbo för att kika förbi montern & byta bil. Vi ska sedan ikväll klockan 19 till en annan bana några minuter ifrån stallet för att hoppa en häst. Sen blir det kvällsmat till hästarna & där tog vår fredag slut. Det är lugnt, kommer vara ganska hektiskt under Falsterbo som vanligt, så jag känner att den här fredagen kan vara som den är planerad just nu.

Vad ska ni göra idag? Är ni sådana människor som alltid måste ha något planerat på er fredag?

10 thoughts on “Friday baby

 1. Startade morgonen kl 6 med att storstäda hemmet och är nu på g till jobbet för en långdag för att sen komma hem och ta emot svärföräldrarna på en middag. Full rulle hela dagen vilket jag avskyr att ha en fredag..

 2. Jag ska åka till Arlanda och sova där en natt då planet till Spanien går 06 imorgonbitti (har semester nästa vecka ) 😍😍😍😍

 3. Hej en fråga: Planerade inte du att tatuera dig igen efter allt som hände 2018? Gjorde du det eller avvaktar du?
  Gillar din high hope-tatuering skarpt och har själv min ponny avbildad på armen <3

 4. Hej Nellie!
  Jag behöver din hjälp! Jag vet inte vad jag ska göra och skulle så gärna vilja skriva till dig utan att alla kan läsa det jag skriver, går det? Det handlar om vänner som ljuger pga avundsjuka, anmälan till ridsportförbundet som inte ens pratar med mig. Jag är så ledsen. /Elin

 5. Är den som nästan aldrig är hemma utan kompisar en fredag eller lördagkväll men ikväll blir första kvällen på länge. Ordentlig ridolycka då hästen stegrade och välte över ledde till en natt på akuten och en spricka i knät och kanske andra skador på mjukdelarna. Kryckor och knäskydd ett tag nu så lär bli många hemmakvällar tyvärr

 6. Jag ska försöka rida en tur på min vita fara. Igår fick vi ge upp pga blåst och överladdade hästar så hoppas på bättre lycka idag. Sedan ska jag överväga ett eventuellt nytt hästköp och helgen spendras med svärföräldrar och fiska makrill! Rätt göttigt faktiskt.

 7. Sambon kom hem från en veckas bortajobb, hans bror är här och hälsar på med. Jag har ”chef i beredskap”-telefonen hela helgen så jobbar/jour.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *