Morning peeps!

Tidig morgon för oss idag. Vet check står på schemat. Hästarna är värda lite rundsmörjning om det behövs. Vi ska redan vara där runt 8:30 och det tar 1h & 30 min dit. Fint väder iallafall och fåglar som kvittrar.

Sen är det alltid kul att vakna upp med den här. Vi kan absolut gå varandra på nerverna, eftersom vi jobbar ihop & har ett kärleksliv ihop. Men det kan handla om ett par lindor & that’s it. Jag är väldigt glad att jag träffade Olav utan vetskapen om att leta. Det bara blev så. Det påminner mig extra när personen innan beter sig så sjukt osmakligt & omanligt. En annan människa hade ju legat lågt & bara gått vidare om man hade vart smart. Men att fortsätta & provocera på en sådan B nivå gör ju bara det hela ”gå vidare ” stadiet patetiskt. Men personen gör ju mig bara mer & mer säker på mitt stadie med personen jag är med nu. Vilket jag istället får tacka för;)….

Jag förundras fortfarande över hur det kan bli så , man delar allt ihop i en period & sen är man som fiender. Sjukt märkligt hur livet & kemin bara kan vända helt enkelt. Tycker inte ni också det?

Jag kan ge Olav kängor ibland för att han kan hamna i lazy mode eller vara långsam. Han kan ge mig en känga av att jag måste tagga ner. Men det är ju ändå kärlek & vi lyssnar på varandra. Första förhållandet där jag känner att vi kommer växa ihop tillsammans & jag ser en framtid. Allt de innan har bara känts på lån!

Vad ska ni göra denna torsdag ? Känner ni er glada eller på annat humör ?..

11 thoughts on “Morning peeps!

 1. Är på världens bästa hästställe med topptränare. Min ponny hoppar som en gud och vi är ett härligt gäng. Life is good!!

 2. Vilket härligt inlägg, ärligt och kärleksfullt. Tror alla förhållanden mår bra av småtjafs ibland, och att olikheter väger upp till varandra. Själv spenderar jag min torsdag på jobbet, semester om 1,5 vecka. Men ikväll väntar ett träningspass och imorgonbitti stallet. Längtar så 🙂

 3. Jo men visst, känner igen det där. Har bott tillsammans med min sambo i två år nu och vi pluggar även samma högskoleutbildning i samma klass – vi ser därför varandra HELA dagarna. Visst att det kan bli lite småtjafs ibland men vi har aldrig bråkat på riktigt, utan snarare så att jag vill ha saker gjorda direkt, ex disken, medan min sambo är mer chill och gärna väntar nån timme 😛 Idag ska jag verkligen inte göra något speciellt, har legat under hög stress en väldigt lång period nu så har blivit beordrad av vänner och familj att ta det helt lugnt en dag. Passar inte mig egentligen men man måste tillåta sig själv att vila ibland och fokusera lite på sig själv! <3
  Ta hand om dig Nellie!

 4. Håller med, skitkonstigt och omoget! Men skönt att du och Olav har det som man ska ha det 🙂

  Jag sitter på buss genom halva Sverige, skönt att vara fast på ett ställe en hel dag så jag inte kan stressa över saker jag borde göra. 😌

 5. Hej vilket fint inlägg! Min pojkvän har precis skjutsat hem mig då han ska vara med kompisar och sedan åka till en tävling några timmar bort och vara borta hela helgen. Jag känner mig då väldigt omotiverad och uttråkad då jag inte har NÅGOT att göra….
  Har ingen häst just nu, håller på och letar. Ska faktiskt till Skåne på Måndag och rida ett antal hästar, får hålla tummarna att jag hittar min dröm då. Nu när jag inte har häst går dagarna saktare och motivationen till allt bara försvinner, det är så sjukt tråkigt att bara sitta hemma och dega. Det kliar i fingrarna. Men eftersom du ger mig sån stor inspiration till allting tänkte jag att det vore perfekt en dag som denna att sitta och läsa igenom massa gamla inlägg på din blogg och kolla om din viafree serie:)
  Jag beundrar det du gör så mycket och hoppas själv att jag kommer kunna göra de du gör en dag. Fyfan va du är grym Nellie!!!

 6. Världens finaste bilder, älska den första på er med hästarna! Så fin.

  Jag vet, jag är din ålder och har samma med mitt ex. Vi var så tighta i 3 år och sen plötsligt så funkade det inte mer. Idag så gå det inte ens att prata med honom. Det är en sån hemsk känsla att träffa en människa man känner så väl men som man nu har inget att göra med.

  Så glad att du hittat O, all lycka <3

 7. Wow så fina bilder på er!
  Min torsdag började med att akut operera it en visdomstand, roligare dagar än denna har jag minst sagt haft! 😀 hoppas checken på hästarna ser bra ut!

 8. Har en väldigt bra dag, har fått mycket gjort. Kan inte du skriva ett inlägg om vad du gör under en vet check. Är det longering, böjprov, ridprov etc.

 9. Inget förhållande är perfekt men ditt verkar nästintill perfekt.
  Min torsdag har bestått av träning, poernap och jobb nu på kvällen. Rätt bra torsdag enligt mig trots skitväder…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *