Lite tom & oinspirerad

Hej på er! Haft en ganska så fullspäckad dag. Eller haft två timmar nu i bil, men känner ändå att jag inte har något kul eller intressant att komma med. Jag är ju en känslomänniska av dess like. Har väldigt mycket känslor hela tiden & det skiftar snabbt. Nu går jag ju igenom en jobbig process som egentligen känns bra men jag faller ändå tillbaka till att det är jobbigt & det kommer nog ta ett tag. Har ju fortfarande ett kontroll behov, för jag har ju haft Laissa under mina händer & ansvar i fem år, det är väldigt länge. Så det känns bara lustigt allihopa & jag känner en liten oros känsla i kroppen. Sagt flera gånger idag till Olav att det känns som att jag har glömt något. Senast var om jag verkligen tog in alla ifrån hagen. Det fattas en..

Men för att tänka på annat så planerar vi nu vilka hästar som ska med till Absolute Horseshow i Dk. Jag har ju nästan vart där varje år och älskar tävlingen. Bra banor, bra miljö & stämningen är både festlig & seriös. Har alltid väldigt kul där & hästarna hoppar super på den banan. Vad vi kommit fram till har vi med oss sju hästar dit om inte någon blivit såld på vägen.

Planen är att vi gör Falsterbo nu som kommer vara tävlingsfritt & lite lugnare pass hemma också under de dagarna fhs är. Sen har vi en tävling innan Dk som är direkt början på augusti. Så vi rider Henriksdal för att känna av formen & hästarna har fått tittat av sig lite. Efter Dk har vi vet check & lugnare period både för ryttare & häst. Vi tackar för utomhussäsongen och taggar igång till inomhus istället. Planerar att debutera 145 med Fia i Dk & eventuellt Tore om jag fått en till nolla i 140 tills dess. Avslutar stort & på topp, så att inomhus känns enkelt. Men det är ju såklart beroende på hur de tävlingarna som är kvar känns.

17 thoughts on “Lite tom & oinspirerad

 1. Hade vart så roligt att följa med dig och Olav i en blogg någon dag!
  Kram på dig hoppas det känns bättre snart 💛

 2. Ett av de bästa inläggen du skrivit! Och kanske fel inlägg att skriva på men GRATTIS till vinst och övriga placeringar! Men oavsett ålaceringeller ej så är allt jobb du gör värt Guld!

 3. *utan dess like

  Kan du inte bara försöööööka skriva korrekt när du använder uttryck, ordspråk eller liknande.

   • Om man ska dra det så långt… Barn svälter i Afrika och du gnäller över att du sålt en häst helt frivilligt. Håller med om att det ibland knappt inte går att förstå vad du skriver eller vad du försöker säga. Ett enkelt sätt att ta sitt jobb på allvar skulle ju kunna vara att läsa igenom inlägget innan du skickar.. Det heter förresten!”utan dess like”.

    • Kan inte hålla med er två, har inga som helst problem att läsa och förstå texten…..Kan kanske sitta hos den som läser inläggen….funderat över det någon gång? 🙄

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *