Så mycket kärlek!

Återigen så fin stämning här, jag blir också så glad att så många av er ser & faktiskt vågat berömma och pusha. Inte bara hugga & kommentera när man har en helt annan åsikt. Det är power för mig så det är nu. Sen ska man alltid säga sitt, men ni fattar vad jag menar.

Det var extra kul att släppa ut hästarna i hagen idag & få se dom njuta. Extra kul att rida Lux och se framför mig när han får inviga sitt nya pannband & inta banan. Han känns så fin men jag vågar väl inte riktigt tro på oss ännu. Gjorde det sist & då visade motsatsen. Men jag tror ni känner här ifrån vad jag egentligen känner.

Däremot så är det tungt att vistas i stallmiljön. Jag kommer släppa inlägget imorgon. Det är så fucking tungt. Så ikväll måste jag bara få ta in att det verkligen är på riktigt nu. Jag har haft så mycket annat i tankarna som träning , planering , jobb & tävling som förträngt mina känslor. Så ikväll blev det lite som en käftsmäll.

20 thoughts on “Så mycket kärlek!

 1. Kommer du visa bilder på G Star när han kommit och vart han stod förut? För jag var i Holland för 2 år sen som praktikant och i det stallet fanns det en häst som hette just G Star 🙂 Så jag undrar om det är samma häst 😉

 2. Det som jag bland annat tycker är SÅ starkt gjort av dig som nu i helgen i Kalmar, är att du står pall för trycket! För nog är det väl ändå så att du har en viss ”press” på dig; alla vet vem du är, alla ska kolla (och säkert kommentera också kan jag tänka) och så vidare. Och så kör du på som en tornado rätt igenom ett helt meeting och sätter ena finfina resultatet efter det andra. Det kräver minsann nerver det, och tydligen så har du det!!! 18 år gammal – vad månde bliva?! Jag tycker det är jävligt strongt gjort.

 3. Ville bara skicka en stor styrkekram, jag fattar vad som är på G.
  Du är grym och Olav också.
  Hoppas det går så bra det kan imorgon <3

 4. Bästa Nellie, stor kram till dig! Jag förstår dig, många års arbete osv bakom det, men jag tycker om att tänka på att allt händer pga en orsak. Klappa dig själv på axeln, se tillbaka på din/er resa och hur långt ni har kommit & var STOLT. Du har gjort ett heeeelt grymt arbete! ❤️

 5. Kram till dig Nellie!

  Tror att även jag anar vad som är på gång imorgon. Du – det får kännas, man får vara ledsen. Det är helt okej.

  När du är glad glädjs jag med dig, när du är ledsen händer det att även jag gråter när jag läser.
  Och för att avsluta med något positivt – jag tror på dig och Lux, när han kommit igång alltmer och så.

  Ta hand om er alla nu! Stor kram igen i tanken från Upplandshållet

 6. Snälla skippa det tramsiga hemlighetsmakeriet och hintarna.

  Det kan man lista ut med lillfingret att Laissa är såld och har troligen redan åkt innan ni åkte till Kalmar så varför inte bara skriva när du känner för det utan föregående kommentarer?

  • För att Nellie antagligen vet att hennes läsare undrar varför inte Laissa är med och tävlar, men att det gör väldigt ont att skriva om det?
   När man sätter det på pränt blir det mer verkligt.

   Hon ber om förståelse och det måste vi ändå kunna ge henne tycker jag.

   • Håller med. Alltid ”berättar om 2 dagar om blabla” sen går det en vecka utan att det skrivs något alls. Om det ens nämns, Lux skada han fick har hon väl inte nämnt något om alls..

    • Tror inte hon har åkt. Hon började kanske hinta innan allt runt köpet va klart, men vill inte gå ut med nått förrän det är klart 🙂 det känns ändå rimligt.

    • Fast skador kan man förstå att bloggare inte vill skriva ut hur som helst på nätet. Linn Olsson nämnde inte heller exakt vad som var fel med Soraya.

  • Fast nu är det ju så att Nellie inte har någon som helst skyldighet till att egentligen berätta om någonting, om hon inte vill! Detta är hennes blogg och hennes liv. Hon måste väl själv få bestämma vad hon vill dela med sig av till sina läsare? Hon är också mänsklig, samt jobbar hårt och mycket! Det är lätt hänt att hon kanske glömmer bort det där inlägget hon lovat skriva, eller så har hon annat jobb som stjäl timmar. Det är hennes liv och vi får vara glada över det hon vill dela med sig utav till oss. Vad har vi för rätt att kräva vad Nellie ska skriva?

 7. Förstod att det var Laissas tur att lämna nu. Ni har haft en fantastisk resa ihop, men det var nog helt enkelt dags att låta nån annan ta över så du kan satsa ännu mer på er verksamhet ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *