Stjärnor i Kalmar

Summerar Fredagens starter här i Kalmar på ett sätt – STJÄRNOR !

Rebell var nolla och placerad i sin klass . Fina lilla häst som är kul att rida varme dag. Joe var placerad och felfri i sin klass med, hoppade strålande. Tore gjorde en galet bra runda med en tid som hade gett top top placering men rev sista bommen, surt. Chipsy tog igen den missen och var felfri med 4:e placering. Men inte lika snabb som Tore 😉

Carina hade en super fin runda. Men rev ett i slutet på banan. Bamse nollade sin 1.30 och var en utanför placering. Kul för Olav då han nu är kvalad att hoppa större på han.

Dagen har börjat här och Rebell hunnit hoppa son 2:a klass . Tyvärr ett ner, men tar de på mig. Jag såg ett stort läge och skulle tagit ett till bara. Men för övrigt väldigt fin. Imorgon debuterat vi 1.20 ihop.

Kommer även ett ledsamt men viktigt inlägg till er inom de närmsta . Tror många redan vet vad det handlar om. Fokuserat så mycket på Kalmar nu så jag skjutit alla känslor åt sidan. Men verkligheten kommer ikapp och det är snart dags…..

Kommer ett inlägg om det här. Nu redo för kommande starter …

11 thoughts on “Stjärnor i Kalmar

 1. Strongt jobbat hittills! 🙂
  Håller fortsatt tummarna. Ni är superduktiga allihopa!

  Har en liten aning, utan att veta, om vad det kommande inlägget kan röra sig om…

  Fortsatt lycka till nu! 🙂

 2. Om det gäller att Laissa är såld hoppas jag att du kan hålla humöret uppe. Du har gjort ett toppenjobb med den hästen. Det är inget fel med att gå vidare med de du har nu men klart det alltid är sorgligt att sälja en häst… Hoppas du kan minnas Laissa med glädje samtidigt som du satsar vidare med andra 🙂

 3. Så imponerad av dig och dina hästar. Särskilt Joe nu idag. Vilka stjärnor ni är tillsammans ♥️♥️

 4. Laissa är garanterat såld, hon var ju till salu. Men var nöjd med din insats. Svårt beslut, men förstår att de är dags nu. Men hoppas de inte tar för mycket energi på tävlingen nu men förstår om de är svårt.

  Lycka till och grattis till placeringarna än så länge!

 5. Stort grattis till vinsten med Joe i j andra placeringen med Chipsy. Grymt bra jobbet till dig och hela erat team 😊😊

 6. Hey! Riktigt duktiga båda två! Men hur många hästar rider ni var på tävlingen? Rider du 5 hästar och Olav bara 2?

  • Det blir väl så eftersom att deras kunder antagligen önskar att antingen Nellie eller Olav ska rida deras hästar. Olav har väl till exempel en fin 4 åring hemma vad jag förstått😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *