Det går så bra

Så stolt så jag spricker över den här killen idag FRAMFÖRALLT!!!!

Debuterade 135 idag med Joe. Först ut i klassen & gör på riktigt min livs runda tillsammans. Felfri & red en snabb runda, ni vet när ALLT stämmer. Det känns så imponerande att ha en häst som hoppat bättre ju större det blir.

Efter alla starter så höll vi får första plats från start. Så kul, vinner inte ofta & speciellt inte på honom. Vår första seger tillsammans!

Alla hästarna har hoppat super. Chipsy kom tvåa i sin klass, Carina nolla med Olav & äntligen kvalad till 130 med honom. Erbhipson debuterade 135 med Olav med ett nedslag men super runda som var jämn. Fia felfri på hinder men jag la en volt i omhoppningen pgr av missförstånd & lite svår svängd som hon kan bli i ett sådant högt tempo. Något vi måste öva på hemma. Hoppade galet stort & fint, så 4 fel på henne. Tornado rev sista i grunden men hoppade supet bra. Redo för 140 imorgon!

Men återigen så är jag så glad för vinsten med Joe. Speciellt att det var med honom<3

Många fina rundor & placeringar!

15 thoughts on “Det går så bra

 1. Grattis till placeringarna!

  Bara så ni vet så räcker inte 0+4 fel som kval, man måste va dubbelnolla i en klass med två faser 🙂 men han kanske har två nollor ändå, bara en inflik ifall ni inte vet.

  • Vet inte vilken häst du syftar på men Carina har en ”hel” nolla i 120 från tidigare tävling och Erbhipson har en 130.
   Då Olav satt en till nolla med vardera häst i 120/130 nu i Kalmar får han hoppa 130 på Carina och 135/140 på Erbhipson 🙂

  • Tar tillbaka det jag sa om Carina, hittar ingen nollad 120 utöver den idag. Hade för mig att de redan hade en.

    • 3.1. Ekipage är kvalificerat till 1,30 hoppning efter två (2) felfritt genomförda grundhoppningar i 1,20 hoppning eller högre. Gäller för start i avdelning A och B.

     Jag tolkar dock TR som att man endast behöver två felfria grundomgånger vilket Olav har.

     • I en bedömning med två faser a:0+a:0 så räknas båda faserna som grundomgång. Står också i tr 🙂

 2. Många gratulationer till dagens och gårdagens kanonfina resultat 👌 Vågar man ens gissa hur bra det kommer att gå i morgon?!!? 👍👍

 3. Grattis bästa Nellie! Jag har läst ikapp lite inlägg nu som jag missat då jag varit på andra hästtävlingar och här ser man verkligen hur duktig du är som ryttare och vilket bra jobb du gör. Fortsätt på det sättet som du gör och bry dig inte i andra människors kommentarer om hur du sköter och gör med utevistelse osv.
  Joe är en riktigt bra häst och det har jag skrivit förr:) Ni kommer gå låååångt.
  Håller tummar inför morgondagen!

 4. Stort Grattis till de fina resultaten idag!! Bra jobbat och bra ridet!!
  Håller fortsatt tummarna för er alla imorrn!!
  Sov gott och ladda batterierna nu!!

  Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *