First day

Idag hoppar jag allihopa. Två hästar i 120 då vi har redan så många hästar i 130, lite synd men men. Tar det som en förklass. Rebban hoppar en 110 idag. Så allt som allt går de från 110-140 klasser här i helgen.

Hästarna trimmade nu imorse förutom rebell & Chips. Dom räcker att promeneras med. Super lugna är dom och det känns tryggt.

Mys imorse med Fia innan jogging. Snart dax för Rebell som är först ut idag, sen besiktar vi alla andra hästarna & sen kommer det att flyta på av sig själv under dagen!

15 thoughts on “First day

 1. En sak jag har funderat på. Vad hände med Alfons?
  Stort lycka till idag. Är övertygad om att ni kommer krossa!!!

  • Tror han är på foder hos Nellies kusin eller om det var hos en annan tjej, om jag minns rätt.

   Lycka till idag Nellie!

     • Ja, han har varit hos en del och ridits av en del. Så jag undrar var han landade. Han är ju så fin och det hade varit kul att följa honom!

     • Jag förstår inte varför du är så arg. Jag undra, önskar dig lycka till såklart och försöker peppa.
      Jag tänkte på att han ju under ca 1 år (?) varit först på irland, sen hos dig, sen hos Leah och nu hos den nya. Sen vet jag inte vad han gjorde efter olyckan då minst 2 till red honom. Då vet jag inte om han stod kvar eller inte. Det var det jag menade. Lugna dig, jag menar inget illa och är nyfiken! Svara gärna istället.
      Lycka till idag, såg att olav fortsatte dagen med en nolla!!

 2. Ksk lite konstig fråga men skulle VERKLIGEN vilja ha ett svar!! Funderar på att göra en Gadd som står för min bästa vän (häst), men många utåtstående har många olika åsikter om det (såklart)! Då det finns många andra hästar i mitt liv redan! Vet att du har en tatuering som står för en speciell häst & vet att många hästar likaså kommer & går i ditt liv men hur ser du på det? Tror du att du någonsin kommer ångra din, någon ta hennes plats? Eller vad tänker di, verkligen jättenyfiken! Har redan bokat till & hjärnan snurrar åt alla möjliga håll! Hjälpp:)

  • Jag gjorde en minnestatuering av min första storhäst med namn + porträtt. Jag har haft många ponnys innan och ett gäng storhästar efter honom, men jag vet att jag aldrig kommer känna samma slags kärlek för en annan häst igen. Bär den med stolthet varje dag. Kör bara kör!

  • Min allra största kärlek tänker jag på varje dag. Vi har inte setts på sex år. Inte en dag har gått utan henne i tankarna och alla minnen är så verkliga fortfarande, alla dofter och känslor ligger så nära än idag. Jag drömmer om våra mysstunder och ridturer och hur vi fick varandra att känna. Hennes namn hade jag velat ha på min kropp. Hennes namn vägleder mig varje dag och får mig att bli en bättre människa.

   Bara för att det är en häst så är hästen inte mindre värd än en människa. Om din häst verkligen är speciell för dig så är det inget fel i att det namnet finns på din kropp. Vilken skillnad är det egentligen om namnet finns i hjärtat eller på kroppen?

 3. Hej Nellie!
  Jag skulle gärna vilja läsa ett inlägg om ditt val av bett/nosgrimmor och träns. Det finns så många varianter nu och hade varit kul att höra varför du väljer den utrustning som du väljer.
  Hoppas det går bra i Kalmar och att du kan slappna av lite emellanåt<3

  • Skulle också vara intresserad av ett sånt inlägg! Även sadlar vore kul att höra om, har varje häst en egen sadel eller delar några av dem? Rids alla enbart i hoppsadel eller har ni ibland dressyrsadel på nån/några? Samt på vilka hästar, när och varför du använder graman 😊

   Grattis till de fina resultaten idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *