Plan med Laissa & Joe

Tävling idag. Laissa & Joe ska äntligen få komma ut. Planen med Laissa är att få en bra känsla & jämn runda. Det var ett tag sedan hon var ute så pigg lär hon vara. Så länge jag rider i det & ger henne bra förutsättningar så blir det bra.

Joe kan nog vara extra pigg idag första starten. Jag måste tänka på att inte bli för statisk i min hand utan våga lägga handen innan avsprång så han kan få länga på hals & rygg för att få de bästa sprången. Korta upp vägarna om känslan inne på banan känns fin. Om det inte känns super tar vi långa vägar och gör en runda för rutin.

Såhär fint stängde vi igen stallet igår. Nöjda & lyckliga hästar!

Ordning & reda. Bästa känslan när det är rent & fräscht innan vi åker!

2 thoughts on “Plan med Laissa & Joe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *