Vi är igång // Avundsjuka

Haft en väldigt bussy dag. Mycket att göra och såklart häst involverat. Bamse & Tore fick skrittas ut på tur idag på hårt underlag. Bra efter tävling & fiber underlag så att hovarna får annat att gå på.

Fia fick vila idag & gå i hagen hela dagen. Det är som terapi för henne.

Carina & Chipsy reds ut också fast bort mot slingan. En lång uppvärmning i skritt & sedan lite trav & galopp. Kändes fina & avslappnade.

Joe & Rebell reds på banan. Trimmades på backen. Joe var rätt så explosiv idag, mycket känslor & energi. Men fick igenom det efter en stund & han blev fin. Man ska egentligen aldrig låta honom gå en hel dag & vänta på sin tur, bäst att ta honom direkt på morgonen. Annars hinner han tänka & samla ännu mer energi under dagen. Rebell såg väldigt avslappnad ut, Olav red henne.

Fyra åringen gick på banan idag också. Skulle egentligen hoppas idag men då vi upptäckt att den har vassa tänder i munnen fick den gå bettlöst & motioneras.

Lux reds ut först & sedan trimmades lite i paddocken. Var väldigt seg idag, tror han påverkades av värmen idag där av ska han rakas till helgen nu när han ska igång på riktigt.

Hemkommen och satte på mig en chill outfit. Har redan fått en del frågor om shortsen. De är så söta & sitter som en smäck. Vänta lite så ska ni få veta & få ett bättre erbjudande!

Kan avslöja att vi hade en prov ridning på Laissa idag. Kändes väldigt bra i magen får jag säga. Alltid en lång process vid sälj / köp. Mycket kan hända.

Sen är vi ju igång med vår företags Instagram, kul att så många vill hänga med & följa samt visa intresse. Vi blir väldigt glada för det. Sen finns det ju alltid de bittra / avundsjuka människorna som ska säga sin sak. Gör ni det, men det rör mig inte ryggen. Det är alltid så vid lanseringar . Alla kan ju inte glädjas åt andra . Men det är en bra egenskap & stark! Efter drygt 24h har vi 5k följare , tycker det är fantastiskt! Tack igen. Vi kommer uppdatera / svara dagligen!

9 thoughts on “Vi är igång // Avundsjuka

 1. Ta dig inte åt negativitet, såklart är det bra med konstruktiv kritik men negativitet ska man sopa undan!

 2. Kul att läsa lite daglig uppdatering om vad alla hästarna gjort! Har saknat det! Kul att läsa om lux igen, har saknat han 😍 lycka till med försäljning av laissa! <3

 3. Jättebra sätt att berätta om vad ni gjort med hästarna idag! Fattar att du inte kan skriva om det precis varje dag, men kul att få en bild av vardagstänket på ett lättförståeligt sätt 🙂
  Roligt med nya företaget också!

 4. Skit i trista kommentarer!
  En del människor har svårt att vara glada för andras uppgång. Tråkigt men sant.

  Din blogg flödar av positiv energi just nu och det är väldigt roligt att se dig/er ta er framåt och hur det går med alla hästars prestationer och framåt-tänk är också väldigt spännande.

  Hm, Instagram… kanske får lov att skaffa det mediet också… 😉

  Keep going och ha roligt på vägen framåt! Kram!

 5. Lite känslig är du trots allt. Några kommenterar din logga och plötsligt är det avundsjuka och måste tas upp. Vissa kommer alltid klaga på något och det behöver inte automatiskt vara avundsjuka. Kör på istället för att bli så ”sårad” för att några kommenterar något.

  • Jag håller faktiskt med. Ibland tycker jag det har blivit svårt på folks bloggar, när det enda som man får skriva som kommentar är beröm och medhåll, annars är det hat och avundsjuka. Jag tycker att all form av ”kritik” ska framföras på ett korrekt och ordentligt sätt, men jag tycker ändå att man ska få lov att kritisera eller kanske ifrågasätta lite. Bara berömma och stryka medhårs blir ju inte speciellt konstruktivt i längden. Men ofta (jag menar verkligen inte enbart Nellies blogg nu!) så uppfattar jag många bloggare som väldigt snarstuckna tyvärr. Allting handlar ju inte om avundsjuka här i världen! Att någon undrade över loggan och tyckte till om den, är inget konstigt anser jag. Ingen kunde ju heller veta att den var tillfällig. Om jag skulle gissat så hade jag självklart trott den var permanent eftersom den faktiskt publicerades.

   Hoppas allt går i lås med Laissa och försäljningen! Lycklig den som köper henne. 😍

   • Om de som ”kritiserar” eller har negativa åsikter kan lära sig att formulera sig lika bra som de som har positiva så skulle det nog inte bli så stor grej, men personen som kommenterade loggan ”frågade” faktiskt inte bara. Hade hen gjort det på ett professionellt sätt så hade hen säkert bara fått ett svar.

 6. Lättkränktet är mkt vanligt på nätet idag- både på bloggar och i största allmänhet.

  Nästan allt uppfattas som kritik och bitterhet, att man är avundsjuk och man hugger tillbaka på minsta lilla.

  Effekten av söndercurlade människor?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *