Ledig dag från tävling

Först och främst Tack för alla delningar och responsen på O.N Sporthorses igår . Över 4000 följare på mindre än 1 dygn. Det är tacksamt .

Vi jobbar så hårt med att vara 100 % proffsiga i allt vi gör. Åker hemifrån 07:00 och är hemma sent på kvällarna . Lämnar inget åt slumpen och gör allt mer än noggrant. Hemsidan görs det sista på just nu och där ska alla våra samarbetspartners lyftas fram och ni ska få ännu mer inblick i vår verksamhet. Vi bokat en fotograf som är i våra ögon lätt Sveriges bästa på fota just häst och få det som vi vill ha det.

Idag kommer det kunder efter lunch . Alla hästar ska ridas ut och det ska fixas inför imorgon då 2 hästar ska tävlas och 6 ska tävlas på Lördag.

Måste ändå säga det igen . Tack snälla för ALL support .

Har ni frågor om hästar eller vill placera er häst hos oss. Tveka inte mejla oss på

o.nsporthorses@hotmail.com

Vi gör ett individuellt upplägg för varje häst ihop med era önskningar . Hästen får bra marknadsföring om den önskas säljas.

Nu laddar vi Torsdag.

19 thoughts on “Ledig dag från tävling

 1. Wow, har följt dig sedan du var typ 11-12 år och tycker det är så häftigt att du har kommit såhär långt. Beundrar verkligen ditt driv, du är lätt den ballaste kvinnan inom ridsporten just nu (och sedan väldigt långt tid tillbaka). Hejar på er!

 2. Har ni gjort loggan själva? Har ni betalat för den har nån lurat er. Det säger jag inte för att vara taskig utan för att den inte är professionellt gjord.

  • Bitter-Anna! Jättemånga har tyckt att den är jättefin, du är den enda negativa jag har sett. På vilket sätt är den oproffsig? Njut av solen istället!

   • Det kan de få tycka men den är amatörmässigt gjord av flera olika anledningar.

    Ja det är bittert att vara i en bransch där människor utan utbildning åtar sig jobb de uppenbarligen inte är lämpade för.

    Det regnar här.

   • Jag har med ställt mig frågande till den fast i förra inlägget, tycker heller inte den är ok. Den har oskärpa i strecken och osymmetri, men det kanske är meningen? Tyvärr ser den snabbt hoprafsad ut och hade behövt lite mer bearbetning. Gillar dock det enkla stilrena tänket.
    Är inte heller bitter eller missunnsam, tvärtom, Nellie brukar vara noggrann och vilja ha perfektion, då tycker jag det är snällare att påpeka det man ser och självklart på ett bra sätt såklart.

  • Vi har inte betalat för den och den är tillfällig. Den funkar gott för syftet den ska inbringa . Jag ser större problem än att någon inte gillar en tillfälliga logga. Nu ska jag ge vatten till hästarna i hagen, sen ska jag mocka och därefter rida. Kram på dig

 3. Det är ingen enkel sak att göra en logga – det är bland det svåraste som finns. Basic är att den åtminstone ska funka i olika storlekar och vara genomtänkt och anpassad till det den ska representera.

 4. När man ser hur hårt ni jobbar, oavsett vad det gäller så önskar man ju att man hade en häst som behövde tränas upp😂 Ni är grymma!!

 5. Jätte kul och DU förtjänar det efter allt hårt arbete du lägger ner på verksamheten ! Du är en bra inspo för unga människor som sitter fast, allt är möjligt! Med arbete !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *