Planen gick & han är som en dröm

Ni vet när allt bara stämmer & allt flyter på. Så var känslan när jag satt på Tornado idag. Han känns så stark i kroppen nu & vägt 10 steg upp i utvecklingen. Red som planerat. En större galopp & högre tempo i omhoppningen. Tog kortare vägar. Nolla & en tredje placering. Nu har jag höjt mitt självförtroende 20% och säkert hans med. Vilket känns toppen till 140 i helgen.

Fia fick gå in & hämta pris.

Fia hoppade väldigt bra men var väldigt explosiv. Hon har ju inte vart ute på ett tag och tycker det var extra kul idag. Gjorde väldigt fina språng men en bom fall. Hon fokuserade mer på huvudet & galoppen än hindret. Rättade sig efter dock och var väldigt försiktig & snabb i benen. Nu har hon fått springa av sig lite & är redo för 140 i helgen hon med.

Imorgon har vi en fri dag ifrån tävling. Ikväll öppnar vi upp vårt hästkonto/ företagskonto där det bara kommer att handla om häst med bilder , info & filmer. Så håll utkik:)!!

5 thoughts on “Planen gick & han är som en dröm

  1. Du er så utrolig flink. Har fulgt deg siden sesong 1 av Jeg er Nellie på YouTube. Du har blitt utrolig flink, et godt forbilde. Gratulere med plasseringene og lykke til i 140.

    Men, hva slags bitt bruker du og bruker du den gag remmen også?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *