Dagens plan

Idag är det Fia & Tornados tur. Varsin 130 hoppar de för att känna av formen & komma igång. De går en större klass, 140 på lördag också.

Min plan är att våga rida lite mot klockan med Tornado. Inga snäva svängar osv utan kanske mer plocka bort en galoppsprång & utnyttja hans stora galopp. Jag brukar oftast tänka att jag rider felfritt & snyggt i en klass före en stor. Nu har jag dock ridit så ganska mycket och man måste ju kunna träna på att tävla – träna på att rida snabbt utan att publiken märker av det. Tänkte våga göra det lite idag & se hur den planen håller sig.

Planen för Fia är att gå runt fint & rätt så lugnt . Men också våga utnyttja galoppen och något kortare vägval med henne då hon backar av mer. Men om jag går in för att rida mot klockan i denna klass så kommer hon att vara olydig till 140. Så det blir något lugnare tempo med henne men fokusera på vägarna.

Vi åker själva idag & har haft stallet ihop imorse , ridit tre hästar var. Är så imponerad över vårt flow & planlägg! Nu ska vi käka lunch & sen fixa det sista innan avfärd mot Malmö igen.

5 thoughts on “Dagens plan

  1. Och så en fråga till. Bilden på insta, var det på tävlingsplatsen? Hur tänker du kring säkerhet och regler med att ha grimma och inte träns?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *