Dagens planer

Igår gjorde Bamse en toppenrunda i 130, han går verkligen från klarhet till klarhet. Himla roligt när man ser resultat. Så säger jag säkert hela tiden men det är ju verkligen det bästa. Carina var lite ofokuserad igår, hoppade fint men bom föll. Det gör ju inget, vi lägger det på rutinkontot.

På kvällen tog jag det lugnt. Duschade , blåste håret & la serum i ansiktet för att känna mig lite fräschare. La mig tidigt också då jag visste att klockan skulle ringa 06:00.

Tävling idag igen. Vi packade tidigt imorse alla saker, sen hjälpte Olav till med stallet & jag prioriterade att rida Tore & Fia då dom tävlar imorgon. Släppte även Joe i manegen så att han fick springa av sig litegrann. Resten tar vi i eftermiddag. Jag får även besök av en Sara som jobbar på Team krafft. Vi ska stämma av lite, visa nya stallet & hästar som kommit in. Även gå igenom maten som vi ger nu till hästarna i tävling & i träning. Super smidigt när hon kommer ut då & då så att vi alla har koll på hästarnas mående i kroppen. Det har en väldigt stor betydelse i både träning / tävling för att kunna prestera.

Ikväll ska jag gå igenom två jobb & sedan ladda om för en ny dag.

Aldrig tyckt om tisdagar men idag är en rolig tisdag!

18 thoughts on “Dagens planer

 1. Förstår inte hur du kan tvätta håret osv på en måndag då du ändå skall till stallet dagen efter?! Känns helt onödigt. 😅

  • Men herregud! Har du inget bättre för dig?? Nellie är i stallet varje dag, ska hon aldrig tvätta håret??

  • Kanske för att det behövdes? Hon har ju varit i stallet denna dagen med liksom och haft hjälm på sig typ halva dagen, och hur fräscht är det att gå och lägga sig med skitigt hår, gör du själv det? Känns som en helt onödig kommentar faktiskt haha, egentligen är det ju faktiskt onödigt att hon ens åker hem från stallet också isf, hon ska ju ändå dit dagen efter..

   • Ja, om jag skall till stallet dagen efter skulle jag självklart inte tvätta håret oavsett hur skitigt det skulle vara. Just på en måndag med hela veckan framför sig med endast stall känns det onödigt.

    • Men Nellie jobbar ju i stallet och är där varje dag, så enligt ditt resonemang så ska hon aldrig tvätta håret då alltså? 🤔😆

    • Hahaha just på en måndag, ja det är riktigt illa det! Själv tvättar jag mitt hår varje dag ibland två gånger på en dag om det behövs och har gjort i hela mitt liv och det har inte blivit dåligt, tvärtom faktiskt, växer som ogräs och riktigt bra kvalitet, tjockt så det är jobbigt nästan. Använder alla möjliga sorters schampo, för det mesta riktigt bra sorter, men som sagt lite allt möjligt. Alla är vi olika ju, jag vill inte gå runt och vara skitig och absolut inte gå och lägga mig skitig. Du gör som du vill såklart, men lite roligt det här med måndag 😀 speciellt för oss som är i stallet varje dag, långa dagar med…

   • Härligt att någon skall kalla en blåst för detta. Nja, jag tycker det är onödigt att tvätta håret på en måndag då man sedan har hela veckan i stall.

  • Duschar och tvättar håret varje morgon, även om jag drar till en orienteringstävling en timme senare. Är skönt att känna sig fräsh på morgonen även fast man vet att man kommer vara svettig, lerig, blöt och allmänt smutsig ett par timmar senare.

    • Jag jobbar med grisar varje dag, ska jag skita i att tvätta det pga att jag ska dit imorgon med? Vad tror du min sambo säger och hur tror du mina sängkläder mår? 😷🤢🥴

    • Tur att det inte är ditt hår som Nellie tvättar varje dag då… Varför ska människor alltid hitta bagatell-saker att starta en diskussion om? Hade jag också jobbat i stall varje dag så hade jag tvättat håret varje dag (eller iaf sköljt det med vatten).

 2. Spännande! Berätta gärna hur det gick efter mötet. Skulle vara kul att få höra om hur du väljer att fodra hästarna. Vad får de för kraftfoder och grovfoder, och dina tankar kring de.

 3. Fick precis hem jackan som är döpt efter dig(?) från AEquipt! Superfin. Coolt att du sammarbetat med / blivit sponsrad av ett sånt kvalitétsföretag från start! 👌🏼 Kommer köpa mer därifrån, grymt imponerad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.