Söndag i Malmö

Dagen i bilder. Hade förmiddagen i stallet och trimmade hästar. Alla var fina idag & fick gå varsitt kravlöst pass på gräset.

Ribban blev det på eftermiddagen. ”Rebban” som hon kallas debuterade 1.05 med mig idag. En super runda & det blev en femte placering. Så kul med resultat på hästarna att de tar åt sig jobbet & träningen. Nu är hon så stabil, jämn & jobbar som ett team ihop med mig.

Duktig tjej!

Min kärlek.

Nu tar vi söndag, en häst kvar i stallet att rida sen blir det grillmat hemma. Ladda om för ny vecka där det bara består av olika vändor till Malmö för tävling! Taggad!

11 thoughts on “Söndag i Malmö

  1. Grattis!
    Får du behålla rosetter, prispengar och eventuellt andra premier när du placerar dig med kunders hästar eller går dessa priser till ägaren? 🙂

  2. Jag förstår inte ens hur du har motivation till allt? Kan inte du ta upp motivation i ett inlägg eller har du gjort det? Alltså att det bara handlar om det😁

  3. Hur tänker du med gräsbrodd vid ridningen. Använder du dig av de varje gång när du rider på gräs eller bara vid speciella tillfällen/typer av arbete? 🙂

    Och när man undrar detta så måste man bara säga att du gör ett fantastik jobb och att du är en stor förebild <3

  4. Hej! Egentligen en lite weird kommentar men kände för att skriva ändå. Kollade nyss på din viafree serie och fick en annan känsla för dig en vad jag hade förr. Ja, kan inte påstå att jag inte haft något emot dig då vi tävlat mot varandra många gånger som konkurrenser. Men fick när jah kollade på ett visst avsnitt fick jag en helt annan bild! Blev innerligt berörd och faktiskt ledsen (tro eller ej), tårarna strömmade ner för mina kinder. Kan ha haft förutfattade meningar men kände hur hela jag ändrade mina tankar och blev helt varm när jag såg den kärleken och ömhet du kände var Hilda. Då jag själv suttit i den situationen där mitt sto gick från stallet värsting till en diamant mot mig, alla tårar och stunder jag velat ge upp men ändå bevisat att jag fanimej ska ta mig till toppen (och med henne) så fanns det inget annan än att hennes namn likaså skulle finnas på min kropp. Med detta sagt så kan det låta konstigt men gö din grej, för jag VET (egna erfarenheter) hur tuff denna sport kan vara och vilket slit vi gör men som i slutändan kommer gynna sig, tro mig. Har lite svårt att uttryck mig känslomässigt och läste ett gammalt inlägg om Hilda förut och skulle bli enormt glad om du vill (och orkar) skriva något om hur du tänker, även om hon inte är din på papper! Om det fanns chans skulle du frf vilja ta föl på henne då??? kram fina nellie

  5. Såg din runda på Rebban. Väldigt harmoniskt och bra tempo/galopp hela rundan igenom. Ni matchar varandra väldigt bra. Jag ville så gärna att du skulle satsat lite, tror ni hade kunnat utmana vinnaren. Men förstår din plan med henne. Jag är själv sån tävlingsmänniska att jag klarar inte ens förlora i sällskapsspel haha. Du har verkligen disciplin att hålla dig till din plan/mål med varje häst. Grattis till en toppen runda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *