Jag ser framåt & är taggad

 • 2018 var ju katastrof , de vet vi alla om. Ni såg nog det innan jag ens insåg det. Men det behöver vi inte prata om mer, det är historia för mig. Ledsen för det året & den sommaren, men samtidigt så är det en FET erfarenhet av vad som inte är bra, hur det inte ska vara och hur man INTE ska må. Såklart hade jag velat skippa de perioderna, men nu vet jag. Och lärt känna mig själv 50% mer
 • Ser väldigt mycket fram emot det här året & sommaren. Det är såå mycket som händer på ett år. Man skapar många minnen på sommaren. Det känns spänt & nytt. Första gången som jag har allt som jag vill ha & som jag bara kan bygga vidare på. 2018 så visste jag att isen skulle spricka när som helst men kämpade för att bevisa det motsatta som inte höll. Mådde dåligt. Hade mycket magsår , mina jobb & resultat gick sämre. Aldrig mer. Min starka sida har alltid varit att om jag vill något så gör jag det. Har ork för det nu & mycket energi. Jag har en struktur över mina jobb & en plan. Jag har en kompanjon & partner som vill samma sak & avlastar.

  Jag har en känsla av att vi kommer få jobba otroligt hårt. Vi kommer möta hinder & jobbiga stunder på vägen men jag har ett lugn inom mig & för en gångskull ser lösningar & framåt hela hela tiden. Har utvecklats mycket som person på sistone & det är fräckt att se & känna själv!

  Har ni genomgått en livsperiod som förändrat er eller ert sätt att må?

  10 thoughts on “Jag ser framåt & är taggad

  1. TACK för att du inspirerar mig! Jag jobbar med travhästar i USA, är som du alltid målmedveten och jobbar alltid stenhårt. Fick inte cred eller bea betalt för tiden jag la ner så idag sa jag ’fuck it’ och gick därifrån. NU ska jag fokusera på mina två egenägda hästar 💕 Keep going girl

  2. Har haft 2 års tid som var väldigt mörk och det vart bara sämre å sämre. Sen började jag gymnasiet och blev av med mitt ex som gjorde att jag kunde blrja om lite, däremot hände en annan sak som jag mer eller mindre blev utsatt för och därav fick lärdom av att de som är ens så kallade kompisar inte är det. Men efter de 2 åren och det senaste kan jag också säga att jag mår så sjukt mycket bättre. Även om jag inte önskar min värsta fiende nå liknande som de åren

  3. Tycker synd om dig nellie, vet att 2017 också var ett dåligt år för dig, med EM-skandalen osv. Och sedan 2018 ett annat dåligt år, du förtjänar bättre . Hoppas verkligen framtiden ser ljusare ut, kram 🙂

  4. Jag hade också ett dåligt 2018. Självförtroendet var på low i ridningen. Resultaten va skit o jag har nog aldrig ridit så dåligt. Sen bytte jag tränare under årskiftet och allt förändrades. Jag började lita på mig själv igen och det blev roligt att hoppa och tävla igen och inte bara jobbigt och nervöst. Glad för det beslutet (säger absolut inte att tränaren va dålig utan jag bara behövde förändring just då). Från att ha en häst som inte funkade då (andra skadade etc) så har jag nu tre fina hästar som är igång och leker lajf och vi har kul på tävlingsbanan tillsammans. Dessutom så när jag numera gör en miss så trycker jag inte ner mig själv på samma sätt längre. Denna nye tränaren har även fått in ett nytt tankesätt på mig som verkligen funkar. Så göad😀

  5. Alla mina år från att jag var 18 till att jag fyllde 30 år var katastrof! Okej, på ett sätt utåt så såg allt perfekt ut med fast jobb, egen lägenhet, hästar, kompisar, hund, tävlingsresultat, utställningsresultat men jag försvann i perioder från allt då jag kämpade mot en svår anorexia, åkte in och ut på sjukhus. Frivillig vård, tvångsvård, sondmatning, öppenvård, slutenvård, ambulansfärder osv osv osv. Jag kom mig uppåt men föll alltid tillbaka. 12 år av mardrömsår, bättre perioder, absolut men blev alltid dålig igen… Jag har varit nära att dö flera gånger idag är jag oerhört tacksam för att jag finns!

   Jag har fortfarande fast heltidsjobb, tack och lov! Världens bästa jobb! Jag har köpt ett radhus, har två gamla hästar kvar, min hund, en fantastisk familj och i år fyller jag 31 år och livet har vänt! Jag klarar mig bra, är helt fri från allt vad sjukhus heter och kan för första gången på alla dessa år säga att jag mår bra och också mena det! Livet är påväg mot någonting nytt och oerhört spännande! 2019 känns som ett bra år, ett år då min största dröm och längtan förhoppningsvis kommer att gå i uppfyllelse! Livet är fint när man vågar leva det och kan möta både med och motgång utan att trycka ner dig själv totalt ☺️

   Jag tycker att det är så roligt att följa dig nu Nellie, extra mycket! Så glad för din skull! 💗

  6. Detta hör inte till inlägget Nellie (eller jo, till bilden iaf;), men har en fråga som jag skulle bli så tacksam om du ville svara på:)
   Sett att du har både Parlanti och Tucci stövlar. Kan du inte bara skriva lite kort om vilka du föredrar och varför samt skillnaderna på dom?

   Kul att läsa att du verkar hittat rätt bana i livet för dig nu:)

  7. Jeg har ett ganske dårlig år nå, startet mai med tre brudd i ryggen etter fall av hest og har enda ikke kommet meg enda, de første ukene klarte jeg ikke p gå selv måtte bo på eldrehjem og har nå kommet hjem, men har ikke fått livsgnisten tilbake etter det

  8. Jag fick blödande magsår när jag var 20 år. Allt var kaos privat och jag flydde in i mitt jobb. Jobbade runt 16 timmar varje dag och till sist kom allt i kapp som en käft smäll. Jag tog ledigt i 2 månader från jobbet och träffade i samma veva min pojkvän.
   Men jag behövde verkligen höra att om jag försätter att stressa som jag gör så kan jag dö. Blödande magsår är inget att leka med. Gud vad jag rasade i vikt med. Vägde 40 kg men kunde inte äta. Men idag nästan 3 år senare mår jag bra och är lycklig första gången i mitt liv. Jag har lärt mig att man ska ta tag i jobbiga känslor och det som får dig att må dåligt för det kommer alltid ikapp dig.

   Men är på något sätt tacksam för att jag fick den där käftsmällen för jag tog tag i mitt mående. För jag höll på att gå under.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.