Hoppning på schemat

Morning på er! Vaknade på ett sådär humör idag, vet inte varför. Hoppas det går över om en stund. Jag har ju som vana att ställa klockan på 03 varje natt & sen det riktiga alarmet. Men inget av dom ringde, så blir väldigt sur på morgonen om klockan inte ringer. Det blir liksom en chock startad morgon. I know, jag är riktigt konstig med det där. Men men ;)..::

Många av er frågade om hur länge jag red på slingan med backarna & jag skulle tippat på att den tar 40/50 min att rida. Så det är nästan som ett vanligt pass fast med mycket mer skrittpauser. Skrittar alltså bort som tar fem minuter, sen travar jag halva vägen till backarna , galopperar upp för dom som är en bit in i slingan. Sedan skrittar jag upp för backen tillbaka & tar galopp hela vägen till där jag började skritta. Där ifrån skrittar jag hem som tar ca 5 min.

Den här snyggingen har vi kommit överens om att jag ska tävla nu igen , Olav får en/ två nya hästar som han kam tävla med. Så då kan jag ta mina tillbaks. Olav kommer dock hjälpa mig att trimma honom hemma. Hoppning är på schemat idag för resterande hästar inför ribban som vi rider efter helgen. Alla hästarna går olika klasser där.

8 thoughts on “Hoppning på schemat

  • Hon vill vakna av larmet men kunna stänga av och somna om😊. Bästa känslan att kunna stänga av och sova vidare

 1. Hej
  En fundering, nu när du har flyttat hästarna ett flertal gånger på en relativt kort period.
  Hur fungerar det med så täta foderbyten(grovfoder)
  på Dina hästar?
  Mvh Catharina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *