Frukost i stallet, hovslagare & tävling

En dag med väldigt mycket planerat. Vi möttes av hovslagare imorse då Laissa tappat en sko bak. Fixade stallet gjorde jag, Olav & pappa fixade några hagar nere på ett mindre ”bete”. Nu har vi trimmat sex hästar och är redo för att avbryta med tävling. Carina & Bamse ska få gå en varsin 120 idag. Hoppas på att kvala till 130, men samtidigt så vill vi ha bra känsla & rundor såklart. Men de känns väldigt stabila på den höjden just nu.

Frukosten imorse . Trevligt att samla alla i stallet & prata en snabbis på morgonen & sen går alla och jobbar med varsin uppgift.

08:00 var vi i stallet idag & redan då var det vindstilla & 23 grader. Sjukt varmt idag. Man ska inte klaga, sommaren är ju äntligen här. Men mocka , rida & stängsla staket är sjukt tufft i värmen. Men det blir nog ett dopp ikväll!!

3 thoughts on “Frukost i stallet, hovslagare & tävling

  1. Hej! Har ni flyttat till nytt stall, Vrf detta?? Hur ser det ut nu i stallet, hur ser uppläggen ut? Är det fler som jobbar i stallet? Hänger inte med🙈

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *