Lugnt & skönt

Idag är vi i stallet i tid för att få lite ”fritt ” när värmen kommer igång. Rätt skönt med flexibelt jobb så att man kan lägga upp det som man vill. Väldigt skönt att fodra på morgonen & vara för sig själv. Då hinner man landa i sin egen själ på något vis innan man möter andra & dagen kör igång. Sitter just nu vid en liten fika plats vi har i stallet. Väldigt rädd för hönsen men dom är rätt soft nu på morgonkvisten.

L.u.g.n.t

Sen la jag ut idag att den ena hästen vi har för kund är nu officiellt till salu. Vi vill alltid ta in hästarna först & lära känna dom hemma & på tävling så att vi kan allt om dom. Vi säljer inte hästen. Viktigt att poängtera . Men jag tar hand om alla kunder & provridning osv. Där av vill vi liksom lära känna dom så vi vet vad vi förmedlar. Carina är en super häst. Skött sig sen vi fick henne både hemma & på tävling. Mycket scoop, fin modell (lite grövre) & bra resultat med ryttaren före & nu med Olav också. Skicka ett Mail eller dm om ni letar en fin children/ junior häst inför framtiden tex. Kan absolut se henne som den typen av häst som till & med kan ta dig upp på större höjder!

Nu ska vi släppa ut & börja rida. Joe & Laissa ska få jobba kondition nu på morgonen. Vi har ju så bra & fina backar med grymt underlag för häst. Som en galoppbanan fast med backar liksom. Sån sjukt bra träning för dom!

Väldigt fin & ståtlig!

12 thoughts on “Lugnt & skönt

  1. Hej!
    Kan inte du skriva, eller om du har haft en häst med sen skada under sommaren och hur du har gjort. Har den stått på box eller i sjukhage eller någon slags mindre hage där det finns till gång till gräs, och ge lite exempel? Hade vsrt kul och veta hur du har gjort eller skulle ha gjort.

    • Fast att vara rädd för höns eller fåglar övht är inget ovanligt och jag har träffat många som är skräckslagna för alla slags fåglar vilda som tama! Det är en fobi som vilken annan som helst, och därför finns det ofta ingen logisk förklaring! Jag har själv höns så fåglar är jag inte rädd för, men jag har förståelse för att folk kan vara det!

  2. Tycker det är trevligt att du berättar en sak som med hönsen (och råttorna för länge sedan) och att du har problem med det – visar på en mänsklig sida tycker jag. En del människor ska framstå perfekta hela tiden utan fel och brister men inte du. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *