Måndag sätter snurr i huvudet

Precis hemkommen ifrån stall & jobb. Allt gick bra idag & vi hade ett bra flyt. Hästarna var lyckliga i hagen & verkade trivas med att vara hemma, likaså jag!!

Kolla snygga Carina, riktigt snygg är hon. Finns film på min Instagram från dagens hoppass med henne. @Gonzanellie

Söta Rebell som jag har i träning. Hon gör framsteg varje dag. Riktig pärla!

Älskar miljön i stallet. Så himla vacker & stilrent. Det gör mig så taggad varje dag på att jobba ännu mer & hårdare.

Sen har jag börjat planera lite med att ändra om mina kanaler här. Jag har ju jobbat så långe med det här, & ibland får man idéer som man tror kan hålla för en ny start & framtid. Ett av dom sakerna har jag signat & tror på väldigt mycket & är super spänd på att ni ska få ta del av det. Kommer såklart ha kvar bloggen, de är ju en stor del av mig & min ”framgång ”. Men det som jag har signat på nu tror jag väldigt starkt på.

Ska nu sätta mig in lite djupare i det ikväll & leka runt lite. Men ni som följer mig här, vart hänger ni mest? Här på bloggen eller Instagram, eller både &?:)

56 thoughts on “Måndag sätter snurr i huvudet

 1. Jag älskar o läsa din blogg. Alltid roligt o spännande. Love it🙏🏻😍. Har blivit som en rutin varje morgon typ att kolla på din blogg.
  Thess

 2. Jag läser både din blogg dagligen och kollar din instagram med.. saknar bara lite youtube också för lite längre videos. =)

 3. Bloggen i första hand men även Insta. Youtube kan jag avstå.
  Bloggen viktigast eftersom här blir ett annat flow med kommentarer.

 4. Har inte Instagram (räcker med FB vad gäller den typen av social media känner jag för egen del), men följer dig – i juli blir det två år sedan jag hittade den, tack vare att jag just ”lekte runt lite” på Youtube och hittade din gamla serie ”jag är Nellie” (och jo, jag är vuxen, men gillade det jag såg, hästar och hur tankarna gick mm hos dig och familjen) . Tror dock att jag fann avsnitten om Ponnyakuten allra först, men är inte säker. En gång hästflicka – alltid hästflicka, även om jag inte rider alls längre.

  Så ser mina internetvanor ut… 😉

 5. Jag följer dig lika mycket på insta som här på bloggen! Här har jag hängt sen strax innan ponnyakuten, börjar bli ett tag nu 😛 😀
  Har min lilla bloggrutin varje morgon, du, Isabella löwengrip och sen Kenza, och så repeat ett par gånger under dagen!

 6. Bloggen och insta varje dag 🙂 skulle gärna se lite mer träningsfilmer och annat kul på Youtube oxå 🙂

 7. Har följt dig här på bloggen sen du var tillsammans med Adam och hade stella & Gevalia. Så jag hänger definitivt mest på bloggen och har alltid gjort! 🙂

 8. Din blogg och Instagram 🙂
  Jag har följt din blogg sen du hade på Metro, så det är några år och det var nog där jag hittade din Instagram. Jag älskar att läsa din blogg, kollar den flera gånger per dag och gillar dina tankar och dina åsikter. Jag såg din serie på Viafree och grät floder när du fick besöka Hilda, hon var så vacker och så härlig med sin personlighet. Jag saknar Hilda i bloggen och hoppas så mycket att hon får vara din igen 🙂

 9. Följer dig mest på bloggen, blir lätt att dina inlägg på insta blandas in med alla andras i mitt flöde. Sedan har det nästan blivit som en rutin att checka in här på bloggen 😊 det har varit super uppdatering ett tag tillbaka, och det gör det så mycket roligare att läsa då din lycka lyser igenom!

 10. Jag läser alltid din blogg när jag äter frukost, blivit lite av en rutin 🙂
  Följt dig i alla år och tycker du har en bra stil nu på inläggen, lagom blandat på ämnen.
  Instagram följer jag dig inte, följer få ryttare, men tittar gärna på stories du lägger upp då det är kul att få lite ”här och nu”.

 11. Både Instagram och bloggen. Tycker de har 2 olika inriktningar.
  Instagram: videos och bilder, väldigt ofta uppdaterade på tävlingar så man har ett hum om hur det gått.
  Bloggen: mer djupgående både om dig som person och hästarna.

  Talar nog för många bloggläsare att man kan verkligen läsa mellan raderna hur du mår när du bloggar. Därför tycker jag bloggen är ditt starkaste kort då du byggt upp bloggen på ett sådant sätt att vi läsare ”kan dig” även om du inte alltid skriver rätt ut Vad som sker.

  Har följt dig i så många år , och skulle även kunna vara din mamma att utan bloggen blir det tomt. Som tonårsmamma vill man bara ibland krama om dig i med och motgång , men även rycka dig i örat när man vet att du kan bättre eller behöver en spark i röven ( det sista skrivet med kärlek )

  Fortsätt som du gör och jag tror att du och Olav kommer att skapa så många stjärnor till hoppbanorna !

 12. Bloggen är fantastisk bu när din lycka lyser igenom! Har blivit en rutin då jag får så mycket inspiration & glädje härifrån.

 13. Allt men mest instagram då jag älskar att följa din story men ja gillar även å läsa här!🌞❤

 14. Ja läser din blogg varje dag och kikar gärna in mer än en gång per dag för att ha koll ifall de kommer nått nytt inlägg 🙂 kollar även på din insta och den gillar jag oxå väldigt mycke då ja gillar att kolla på bilder, de blir lite lättare att sätta sig in i ditt liv tycker ja när man får se bilder 🤗 Youtube filmer är oxå kul, vore väldigt kul om du kunde filma lite i nya stallet och hur de ser ut runt omkring där 🙂 Sen måste ja säga att de va grymt kul å se dej rida live på lördagen i en av klasserna med Fia, mycke roligare än å bara se på film 😉 Du va sååå duktig och Fia hoppade så fint 👌🏻✨ Lite fränt å se din fina lastbil oxå live 😍 De blir mycke maffigare å se allt i verkligheten och ja strävade å berätta för min mamma om va duktig du va osv så hon hade nog hört ditt namn 50ggr innan dagen va slut 🙈😂 Du är bäst Nellie och ja önskar dej all lycka och ha de så trevligt i Norge, ja bor endast 3mil ifrån norska gränsen så många neröver i Sverige tror att vi är norska för att vi pratar som vi gör 😉 har min läkare på ortopeden i Malmö (är en komplicerad patient) så när vi är där nere så är alla typ fascinerade av hur vi pratar, lite pinsamt tycker ja 🤭 Kram

 15. Ja du lika mycket skulle säga, kollar Ol du har gjort någon uppdatering ca 20 gånger på en dag på båda ställena. Hästarna är min passion och du är en stor inspiration. Lika lycklig varje gång när du har laddat upp något!

 16. Herregud nellie du kan inte rida med förbygeln hängande så löst mellan benen!? Livsfarligt! Det ska endast få plats en knuten näve emellan! Ta nu inte detta som kritik utan endast för din och dina hästars skull jag säger detta! Kram

 17. Kollar alltid både din blogg och Instagram och är ju inte så gammal (14 år om två veckor) men följt din blogg sen du starta då mamma alltid läste din blogg som ”godnatt saga” , helt sjukt vad grym du är! Man får så mycket inspiration av dig. Kram på dig! <3

 18. Både och! Dock gillar jag bloggen mer då det känns mer personligt och som att det är en liten familj som är på denna plattform. Har själv hängt här sedan dag ett och har aldrig blivit besviken. Schysst läsning och härlig stämning, me like 🙂

 19. Hej Nellie! Är så intressant att du skriver detta inlägg just precis ikväll! Har nämligen suttit och letat hela kvällen efter mer renodlade hästbloggar och inser att den enda bloggen där det fortfarande finns ett genuint brinnande hästintresse kvar är din blogg, liksom finns säkert andra hästbloggare också men din blogg har funnits så länge och levererar fortfarande lika jäkla bra nu som då och är så sjukt imponerad hur du lyckas hålla inspirationen och motivation och köra på så som du gör, DU ÄR GRYM TJEJEN och hoppas verkligen att få följa dig och dina hästar ett tag till!! Mvh en tjej som saknar hästbloggvärlden

  • Men åhhhh ryser. Tack snälla. Tänk att jag håller på med detta i 10 år. Hästblogg och älskar att ni uppskattar det 😉

 20. Jag läser nog bloggen i första hand. Jag följer dig på Instagram också, men där är du bara en i flödet. Vill jag veta vad du har för dig läser jag hellre bloggen eftersom att den känns mer personlig.

 21. Jag kom på köpet med Laissa!😊 Följde Tyra före men när hon sålde Laissa började jag följa dej och fastnade för ditt tänk med hästarna och att du är naturlig och vuxen för din ålder.
  Kommer nog fortsätta följa dej även fast Laissa åker.😊

 22. Bloggen! Följer även din instagram o gillar den, men bloggen är för mig det bästa. Saknar även dina youtube videos, gillar att få se rörligt material!☺️

 23. Jag kollar mest instagarm tror jag, mest för de går fortast med en liten hemma. Men kollar in på bloggen när tillfälle ges! 🤷‍♀️👍 Har följt dig sedan du började iprincip och det är så kul att se din utveckling och dina framgångar. Du är riktigt målmedveten och engegerad, roligt! 💃🏆 Så kul att se dig lycklig med en kille och att ni delar intresse och jobb!

 24. Följer i första hand bloggen, men kollar även på Instagram om det är nåt särskilt, läs:filmer, och då gör jag det via webbläsaren och ej appen. Du skulle tipsa dina läsare som inte har Instagram att det går alldeles utmärkt att se ditt material ändå (bara inte att gilla eller kommentera, men titta kan man ju!). Youtube tycker jag är lite för lite uppdaterad för min smak, ska Youtube funka får det nog vara lite mer regelbundna updates. Men vad spelar det för roll när bloggen är bra! Skulle man få önska nånting dock så är det mer på djupet vad gäller träningen av hästarna, filmer (kanske med voiceover) där du berättar, analyserar, förklarar osv och det konceptet hade jag också gärna sett på filmerna från tävlingarna. Men sen ska du ju hinna med också, har full förståelse för tidsbrist i din sits 😄

 25. Hej Nellie!
  Vad spännande med framtida projekt!!
  Kul att du frågar oss läsare, det gör dig till en sådan trogen bloggare!
  Jag älskar video-format, youtube samt din viaplay serie. Du har ju gjort flera varianter av sådana arbeten och det har jag uppskattat stort. Jag läser din blogg dagligen – oftast flera klick per dag. Även instagram 🙂
  Tycker du är flitig och en sån otroligt mogen inspiratör.
  ❤️🌟👌🏻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *