M.Å.N.D.A.G

Jag vet att jag inte ska döpa inläggen till dagar, men mitt huvud är bara inställd på måndag just nu. Det blir alltid väldigt osynkat med resterande saker hemma & vardagen efter meeting i fem dagar. Man känner sig lite halv stressad & vill komma igång med dagen så snabbt som möjligt fast man är då väldigt trött & seg. Men men, jag kommer igång strax vill jag lova.

Min måndag ser ut såhär just nu på rak arm:

Hästarna som tävlats ska börja med att gå ut i hagen & få sträcka på kroppen samt beta, det är dom alla värda.

Allt ska packas ut ifrån lastbilen & grov putsas de som behövs.

Carina ska hoppas & filmas

Rebell ska trimmas med bommar & en övning, jag rider henne idag

Lux ska ridas. Skrittas & galloperas.

Det är väl det som står på schemat för stallet idag. I eftermiddag ska jag packa upp alla kläder som varit med & tvätta det. Sen ska jag nog maila & gå igenom mina jobb. Till sist kolla efter en dop- outfit. Ska nämligen på dop i Norge & är lite kluven i vad jag ska ha på mig.

Såhär ser jag ut idag. All beige nästan;)! Brist på färger kanske(?)

12 thoughts on “M.Å.N.D.A.G

  1. Kollade klassen på Equisport TV och som reportrarna sa ”vilken fantastisk ritt och rytmisk runda” kan jag inget annat än hålla med till 100%, otroligt fint ridet och samspelet ni hade var så fint! Då spelar det ingen roll att det vart tramp vid vattnet för i sin helhet var det en felfri och fin runda! Fortsätt jobba som du gör! Otrolig inspiration 😍

  2. Vad har du för naglar? Och hur fungerar dom i ridningen? Jag vill själv fixa naglarna men varit osäker på vilken typ, hur långa just pga stallet och ridningen. Du är grym!

    • Jag var med osäker i början , men kände mig ofta så ful med små korta naglar. De funkar super och jag vant mig nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *