Tornado i finalen

Vilken häst! Svårt att hitta ord. Känner mig så tacksam till allt just nu.

Det var ingen enkel bana. Det vart stort öppet vatten som vi aldrig hoppat. En maffig 3 kombination. Jag kände mig helt lugn när jag red in . Kollade upp på slänten och såg publiken. En liten tjej vinkade glatt till mig. Jag smålog . Drog ett djupt andetag när startsignalen gick .

Allt bara satt. Han hoppade som det var 1.20 hinder. Styrde Mot vattnet. Han hoppade det utan problem. Måste nuddat den vita linjen , då vattnet endast gav oss 4 fel. Men felfria på hinder hela banan. Den sjukaste känslan ever . Kunde inte sluta klappa honom. Finaste hästen. Så lätt han gör det. Vattnet,han visste inte 100 hur han skulle hoppa det. Kollat filmen noga. Set inget ”plask” måste nuddat lite på slutet. Men vad gör det ens? Att sitta på denna häst är helt sjukt. Jag märker att jag skriver samma sak om och om igen. Men lyckan är total.

Tack Smilla för jobbet du gjort med honom . Tack mamma och pappa för ni roddar med allt. Sen Tack kärleken Olav för ditt lugn och coachning . Allt detta gör mig så lycklig .

Nu rullar vi mot Skåne igen. En full vecka väntas med massa elever. Ska ha möte med ett nytt spännande Projekt / samarbete jag just signat och sen lägga tid på hästarna hemma. Ny häst på Tisdag. De nya hästarna ska ut och tävla.

Tack alla för ni följt mig här på Hammarö. Tack Equalityline för grym tävlings. Next up —> DK

33 thoughts on “Tornado i finalen

 1. Grattis 🤩🥳 såg rundan var super. Det såg ut som han gjorde allt för att räcka över, vilken kämpe, vilket team ni är. Bara några cm felmarginal, ni kommer bli ett farligt ekipage för de andra ❤️

 2. Vilka fantastiska hästar du har just nu och gud vad duktig DU är. Det verkligen lyser om dig Nellie och jag blir så glad av att se det. Fortsätt kriga på som du gör 🙂

 3. Neeeej vad störigt!! Men det visar ju bara på hur bra den hästen är, felfri på så stora hinder med ett litet tramp i vattnet. Jag har bara en fråga, kan man få mer än 4 fel på vatten? Då du skrev att han bara fick fyra fel på vatten för att han bara snuddade kanten. Så är det väl inte? Eller missförstod jag😂

   • Okej, jag förstår. Nellie var nog bara snabb när hon skrev! Det var detta jag menade: Måste nuddat den vita linjen , då vattnet endast gav oss 4 fel. Mer korrekt hade kanske varit: då endast vattnet gav oss fyra fel. Men nu förstår jag!

  • Såhär ligger det till. Olavs norska förbund och vårt svenska missförstod varann och angav fel uppgifter. Olav skulle tävlat som norsk då han får starta alla hästar upp till 1.40. Men… i Sverige gäler andra regler då han valde att tävla som svensk. Då måste han kvala. Ett missförstånd där information till utländsk ryttare inte blev 100% rätt. Men nu har han fått se hur det fungerar i Sverige 😉

 4. Kolla upp detdär med vattnet, under sändningen fick en ryttare felaktigt 4 fel inlagt, som sedan plockades bort. Nu kan ni såklart ha nuddat plankan, men om du är osäker så försök kolla upp det!

  • Nu är sannolikheten väldigt liten att en sån sak skulle ske, men OM, vad ska hon göra åt det nu? Åka och hoppa omhoppning nu i efterhand? Nej, klassen är avgjord och att de fick in fyra fel av misstag för Jüri (tror det var han åtminstone) var ju en liten miss som åtgärdades redan sekunden efter och knappast något som sker för var och varannan ryttare, som Nellie säger 😄

 5. Helt perfekt runda!! Din ridning!! Den är så grym!! Alltså dina hästar är ju såklart fantastiska men arbetet du har gjort med dem är ju det som har tagit er hit. Grymt imponerad! Vi vill m träna för dig! 👍♥️🌟

 6. Stort Grattis! Är så glad för din skull att det går så bra ♥ Det är dig väl unt efter allt arbete som du lagt ner, att det betalar tillbaka sig så bra. Stort Grattis till Olav för hans fina rundor och en tummen upp till dina föräldrar som finns där som stöd, vilken fin familj ni är alla tillsammans!

 7. Stort varmt Grattis – som alla säger: du är kanonduktig!!!! Jag kan avslöja att jag blev rörd till tårar av att läsa ditt inlägg, för jag vet hur det känns när man är riktigt, riktigt lycklig – man upprepar sig, gärna sjuttioarton ggr om! 😉 En bra häst, en ryttare som litar på honom och som han litar på – dreamteam!!

  Du är på väg framåt och uppåt, och du har så många möjligheter framöver!! Njut av framgången, av ditt liv. Och kör försiktigt hem från Hammarö nu, här i Uppland är det ett skitväder, regnar på bra, hoppas ni slipper det på er långa färd hemåt.

  Stor kram i tanken!! 🙂

 8. Fantastiskt fin runda! Och vilken häst, något extra. Grym ridning och så fina hästar. Verkligen en förebild för SÅ många!

 9. Grattis till fina resultat! och dina hästar i stallet nu😍 måste ge cred för att du tar dig tid och svarar så trevligt på alla kommentarer gör väldigt mycket för stämningen och klimatet här👍

  • Förstår det. Ska verkligen lägga mer fokus här inne. Även om de kan bli lite fördröjning 😉

 10. Såg rundan online, sjukt fin runda! Såg även din och Fias runda i lördags, snygg ridning och som hon hoppar! Tog lite bilder, kan skicka över dom om du vill, via mail kanske är enklast? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *