Sista dagen här i Hammarö

La mig tidigt igår. Helt slut. Det tar så mycket kraft att vara på meeting . 5 hästar med innebär såklart mycket skötsel med allt från promenader till mocka och fodra. Mamma dragit ett stort lass med grooming delen. Tacksam för det.

Tänkt ändå Tornado. Förra året gick han childrens klasser här i 1.20 med Smilla. Strålande resultat även då. Nu 1 år senare hoppar han 1.40 finalen här på stora banan. Vilken utveckling . Älskar den hästen så mycket . Det är kul att få jobba med den typen av häst. Som tar till sig utveckling framåt. Arbetsvillig kille är han. I mean look at him.

Så snygg han är. Fina Tore, Snore, Bodil eller Bore. De är alla namn på han från oss 😉

Vi ska även börja förbereda hemfärd. Lastbil ska köras upp. Allt ska in och packas ner. Jag och Olav tar personbil hem idag. Mamma och pappa tar lastbilen med hästarna. Just de, vi bokade även flygbiljetter igår. Jag och Olav flyger till Norge eller Stavanger där han kommer ifrån. Vi ska spendera några dagar där med hans familj. Ska bli kul. Blir lite ledigt för oss.

Nu ska dagen kickad igång här. Update kommer efter klassen. Håll tummar nu. Startfältet är inte att leka med 😉

23 thoughts on “Sista dagen här i Hammarö

 1. Lycka till! Han är verkligen superfin ♥️
  När är nästa tävling planerad? Så spännande att följa. 🌟

 2. Vilken vacker häst han är. Och inte bara fin att se på, för vilken talangfull hopphäst han är dessutom.

  • För att han hoppade 130 fast han inte var kvalad till det. Så det är väl den sanna anledningen till att han hoppade en lägre klass sista dagen, han fick inte hoppa nåt annat.

   • Men Johanna. Tråkigt kommentar. Sanna anledningen ? Om du kollar noga var han anmäld till 1.20 sista dagen redan innan. Ha en bra dag.

  • Såhär ligger det till. Olavs norska förbund och vårt svenska missförstod varann och angav fel uppgifter. Olav skulle tävlat som norsk då han får starta alla hästar upp till 1.40. Men… i Sverige gäler andra regler då han valde att tävla som svensk. Då måste han kvala. Ett missförstånd där information till utländsk ryttare inte blev 100% rätt. Men nu har han fått se hur det fungerar i Sverige 😉

 3. Hej!
  Har sett att Laissa flaxar rätt så mycket med svansen, är bara nyfiken på varför? Alltså om det har någon anledning/funktion till att hon väljer att göra det.
  Snyggt ridet av er båda!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *