Två felfria rundor för Laissa och Joe

Olav red nu på kvällen 2 felfria rundor på Laissa och Joe. Snyggt och ordning och reda. Nöjd med hans ridning på 2 inte helt enkla MEN galet fina hästar. Hammarö har levererat sol och fint väder.

Nu sitter vi utanför lastbilen , pappa gör mat inne i lastbilen . Vi chillar i kvällssolen med ett glas vin och en cider. Jag laddar mentalt för min och Tores final imorgon . Den kommer garanterat va maxad och det kommer vara stort . Gäller att hålla huvudet kallt och lita på mig själv och Tore.

Livet ändå! Det kan vara sjukt bra . Visst är det upp och ner. Lite gropar på vägen , men bara styra runt det. Right 😉

Ska bli skönt att åka hem imorgon. Längtar till stallet och hästarna. Kommer ny häst på Tisdag. Så inom kort kommer ny presentation av de nya hästens. Extremt fina. Har även mycket lektioner nästa vecka med för elever på 2 olika ställen. Snabbt tillbaka till vardagen .

Btw, har ni sett att jag svarat på alla kommentarer idag. Det ska Jag bli bättre på, finnas i mitt kommentarsfält .

Tack för ni kommenterar…

14 thoughts on “Två felfria rundor för Laissa och Joe

 1. La faktiskt märke till hur oerhört flitig du varit i kommentarsfältet idag, det gör sådan oerhörd skillnad på bloggens dynamik och helhet när du som bloggare är så engagerad, jag lovar! Superpositivt! Håller tummarna för i morgon 👍

 2. Ja jag noterade också plötsligt att du svarar direkt på kommentarerna =) mycket bättre än tidigare även om du brukar skriva svar på återkommande frågor i bloggen så blir detta mer levande som en redan påpekat ovan. =) Ha det fint och kör hårt i morgon! =)

 3. Grattis till fina rundor och håller tummarna för dig och Tore imorgon! Ni är så fina tillsammans, hoppas få veta mer om Olav på bloggen snart. Kram!

 4. Roligt att det har gått så bra!! 😀 Spännande att höra hur det går i finalen med Tore imorrn också. Tur med vädret har ni haft idag också, man kan inte styra det, men det är ju klart lättare att vara utomhus om solen skiner.

  Lilla stora Laissa, från klarhet till klarhet verkar hon har gått och det känns som om det lossnat ordentligt bara den senaste tiden. Alla dina hästar är jättefina och roliga att läsa om, det ska du veta.

  Klart imponerad över delaktigheten du har hunnit med att ha i kommentarsfältet dessutom! Och så är det så roligt att läsa snälla och vänliga kommentarer, måste kännas bra för dig också. Det är skönt att se tycker jag. 🙂

  Ladda inför imorrn i lugn och ro nu! Håller tummarna! Kram!

 5. Vad hände med crispy såg att ni hoppade rätt igenom den oxern? Du gjorde helt rätt att ut gå! Skadade hon sig? Du rider Så fint du rider och du är verkligen en inspirations kväll!❤️

  • Nej de gjorde hon inte. Men känner inte hästen så väl så jag ville fortsätta. Hon hade säkert hoppat felfritt efter men, ville inte sätta oss i en dålig sits. Pratade med ägaren efter som gillade mitt beslut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *