En blandad dag!

Ups & downs i den här sporten. Har väl haft lite stolpe ut idag. Man är ju lagom taggad efter Belgien att hålla resultaten så. Men men, sporten är ju så, det handlar om marginaler. Chipsy var först ut, gjorde en bra runda fram till hinder nummer sju där det var fem galoppsprång fram och jag får en mellan distans tyvärr. Ögat sa något helt annat. Så chips kunde inte räcka över den. Med känsla av att hon var så försiktig sprången innan sträckte jag upp handen för jag kände att jag inte riktigt var där i huvudet, kände mig inte snabbtänkt. Klappade henne & gick ut igen samt hoppade ett till på framhoppningen för att avsluta det bra, hoppade super. Så ja, lägger det 100% på mig själv. Jag var inte där i huvudet & känslan.

Taggade om, tog något att äta & dricka för att vakna till. Bytte kavaj & hoppade upp på Fia. Där ser man återigen hur viktig inställningen är hos en själv. Gjorde en toppen runda men tyvärr ett nedslag i kombinationen. Andra 140 starten för henne & det känns som ingenting verkligen!

Tornado var helt magisk. Hade en sån himla bra känsla att jag glömde av nedslaget vi fick. Det är väl ändå det som räknas känner jag. Så jädra fin var han. Så avslutade det ändå bra men såklart är det tråkigt med lite stolpe ut. Lika lätt som det är för en bom att falla.

Joe var stjärna & kom 6a i sin klass idag. Laissa utvärderar jag imorgon då jag måste analysera videon igen. Väldigt fin fram till en sväng där hon inte skulle gå fram till att hon hoppade super igen. Så jag är lite kluven i varför det blev så.

Nu är det middag som väntas & promenader med hästarna.

Vi kämpar vidare. Hoppar 135 med tre imorgon!

Sjukt fina hästar har jag . Wow . Älskar dom.

5 thoughts on “En blandad dag!

  1. Såg din runda med Tore på Equisport och jäklar så fint det såg ut! Helt fantastisk häst och jättebra flyt hela rundan 😀 Övertygad om att ni kommer plocka många rosetter i framtiden!

  2. Du är grym Nellie som vanligt! 🙂 att hoppa så stora klasser fastän du är såpass ung är enormt bra gjort! Himla kul att du hoppar i morgon för då kommer jag och kikar på tävlingen så ska bli jätte kul att se dej i verkligheten för en gångs skull 😉 Kanske man kan få ta en bild med dej när du har tid? 🙂 Stort lycka till iaf, ja ska hejja på allt ja kan och ska be min mamma som ska me att göra de me 😉 Kram

  3. Hann bara se Tornado på Equisport han är ju så fin. Lite bättre galopp i svängen där så hade ni varit felfria ♥️♥️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *