First day

Sov super gott inatt, vakande vid 06:45 och började fixa mig. Jag är väldigt rapp på morgonen medan Olav är rätt seg, eller snarare väldigt ses. Så jag brukar få sparka igång honom tills han är igång själv;)…Det tar en stund vill jag lova.

Tyvärr regn men jag försöker hålla mig positiv trots det. Ingen idé att tappa motivationen för lite regn även fast det suger & är så jobbigt. Vädret kan man ju inte styra, exakt så jag skrev 😉

Första starten är gjord & de va Olav & Joe. Bra runda men två bommar kom. Inte så mycket att säga mer än att de ska lära känna varandra mer. Joe är speciell & det är en viss teknik, jag har ju hittat det på honom och jag tror att Olav kommer hitta det snart med. Imorgon byter han bett enligt min önskan. Jag tror att han kommer känna en skillnad på det & han kan mjukna lite mer i handen. Men bra runda för att vara andra starten tycker jag. Hoppade väl och kom bra på alla distanser .

Nu är det Laissa kvar & sen kör mina tre igång. Har Tore, Chipsy & Fia i samma klass. Börjar på 135!

Kommer ta bilder och uppdatera här, har bara inte hunnit det ännu. Det kommer

Hörs snart igen med mer update!

Är det någon här som kollar live via equisport ?

One thought on “First day

  1. Såg precis Olavs runda med Laissa på equisport, en fin och stabil runda. Ska bli spännande att se när han känner henne bättre och kanske sätter lite mer fart på henne. Men mkt bra runda med tanke på hur länge han ridit henne. Hoppas hinna dit och se er live under helgen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *