Wermland Equestrian Games

Åter igen hatten av till denna fantastiska anläggning . Läget skojar man inte bort i första taget. Trevligt bemötande, banor i högsta klass och så trevliga personal.

Det gör så extremt mycket, just bemötandet. Väder och vind kan man inte styra, men ett glatt bemötande kan man bjussa på. Det kan personalen här på equalityline anläggning . Kan nog prata för Olav med, han är superimpad.

Haha, fick creed av självaste Lina Dolk om denna bilden på CHIPPAN. Top groomat häst med perfekt klippt svans, ben och oljade hovar . Även filten låg top. Jag och Olav (mamma med) kan 🙂

Alla hästar stallades in i det fasta stallet. Så fint . Vi ridit alla hästar på banan och besiktigat . Vi hunnit äta middag i lastbilen och ska snart kvälla . Hästarna mår bra och vi med.

Imorgon går Olav ut först med Joe och Laissa i 1.30 Jag hoppar 1.35 med mina 3 hästar .

Nu hoppas jag solen hittar oss hela helgen här i Hammarö . Annars får humöret stråla genom .

Så GLAD idag . LIVET

9 thoughts on “Wermland Equestrian Games

  1. Vill helst inte va en ordpolis men tänk gärna på att det heter cred och inte creed (som förövrigt betyder bekännelse). 🙂

  2. Misstänker att det är något med bilden som gör att det ser märkligt ut. Men på översta bilden, ser inte bettet ut att vara allt för stort ? =) ligger långt utanför mungipan. Lycka till på tävlingarna!

    • Varför ens kommentera när du själv säger att det förmodligen bara är bilden som gör att det ser ut så? 🙂

      • Det är ju alltid bra att fråga då det kanske är bilden eller inte. Om personen reagerar på det är det väl bara bra att säga det?

    • Håller med dig, ser ut som de sticker ut väldigt mycket. Men de kanske är ett bett som ska stå ut så mycket. Tolkar inte att bilden gjort så de ska se ut så.

  3. Klart du får extra kred av Lina när din pålle är så lik hennes gamla stjärna Jullan 😃👍🏻 Snyggt groomat och lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *