Laissa for sale

Då var det dags för mig att sälja Laissa. Ett beslut som jag hela tiden skjutit på då Luxen stått skadad . Nu är tiden inne.

LAISSA DU BUISSON Z född 2009 e: Lucky BOY , ue: Zandor z

Vilken resa och utbildning jag både lagt och fått på denna hästen. Nu hoppar hon felfritt 1.40 internationellt. Är extremt sund och ingen allvarlig skadehistorik . En häst som älskar att jobba varje dag. En häst med mycket power och motor men inte stark. En häst som jag lovar är en dröm att rida .

Letar efter rätt ryttare och skulle såklart bli glad om hon blir kvar i Sverige.

Filmer och mer info fås via mejl. Minderårig önskas kontakt av målsman. Jag ber er endast kontakta mig vid seriöst intresse , inga mejlvänner.

Prisnivå fås endast via kontakt .

nellieberntsson@hotmail.com

10 thoughts on “Laissa for sale

  1. Otroligt tråkigt att inte få följa er mer. Det har man vetat att hon kommer att säljas men hade hoppats få se er nå längre tillsammans men du har gjort ett fantastiskt jobb med henne! Kram 💖

  2. Tråkigt att hon ska försvinna från bloggen. Hon är otroligt fin häst och lätt den vackraste med den vita pälsen och den svarta man o svansen. Men förstår dig och hoppas du hittar en ny stjärna!☺️ lycka till med säljandet

  3. Åh, vad tråkigt att du måste sälja. Ni har en sån häftig historia ihop, hade varit så roligt att se er gå hela vägen – tillsammans. Förstår att du ”måste” såklart, men wow vilken häst, hon är lätt min favorit bland dina. Men önskar lycka till med försäljning!

  4. Så synd att hon försvinner, en häst med personlighet och utstrålning och inte minst färgen!! Jag har ju förstått att Laissa står på tur att gå till försäljning och förstår att det är nödvändigt. Hoppas hon kommer till ngn som är lika bra som du varit för henne Nellie och som också kan utveckla det du redan jobbat fram hos henne, ännu mer.

    En häst med potential att bli ännu bättre än vad hon redan är! Dock kommer det att kännas lite tomt den dagen hon inte skrivs mer om här… men som sagt, det är förståerligt och saken ska ha sin gång. Med rätt ny ägare kommer hon till sin rätt ännu mer, som sagt. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *