Planen idag innan avfärd

Godmorgon på er!

Idag tog jag frukosten så att Isabella kunde sova två timmar längre då hon fodrat alla dagar och kommer göra en vecka till. Så idag tog jag den. Planen idag är att hästarna ska få ridas ut och sen ska de trimmas lite på banan för att få igenom dom i alla muskler osv.

Handling är så schemat då vi knappt har en dricka kvar, tragiskt men sant. Vi ville handlat igår egentligen men såklart är allt stängt här i Belgien på söndagar. Så idag jäklar blir det handling till trucken. Alla restauranger här på anläggningen är tyvärr stängda.

Till sist ska vi börja packa in alla saker i lastbilen för att ha det klart. Fylla på vatten och städa iordning då vi åker tidigt här ifrån imorgon. Måndagen blir lugn alltså men ändå lite saker att bocka av för dagen.

Kallt på morgonen här men blir snabbt varmt när solen kommer fram, väldigt varmt faktiskt. Känner mig taggad inför en ny vecka med tävlingar på ny plats. Jag tycker att Sentower är en super anläggning med ett bra koncept , fina banor och arenor. Hit kan jag absolut åka igen. Nu får vi se vad Lanaken bjuder på helt enkelt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.