Dagen i bilder

Joe var stjärna idag. Felfri i sin grundomgång & vidare till omhoppning där han var snabb & nolla. Tredje placering idag här i Belgien. Så kul!!

De andra har fått longerats & äter eftermiddag nu. Jag ska städa lastbilen & sen betala allt här. Ikväll har vi en sista kväll här i sentower och det tänkte vi göra till en rolig kväll. Känner mig rätt sliten & trött stundvis men är väldigt glad. Mår bra , känner mig älskad & har kul. Kan inte begära så mycket mer!

10 thoughts on “Dagen i bilder

  1. Stort grattis! Men oj, är det redan över haha? Hade önskat mer update. Supergrattis ändå, enligt equipe har du presterat mycket bra.

  2. Härligt, bra jobbat! Så skönt att ha ett team+hästar runt om en som får en att må bra! Hoppas det blir någon härlig vlogg om du har hunnit med någe med rörligt 🙂 ha det riktigt gött ikväll!

  3. Så bra jobbat!! =) =) Men trodde ni skulle vara där två veckor? Eller ska ni vidare till nästa ställe nästa vecka?`:)

  4. Jag har läst din blogg i himla många år men detta blir först kommentaren. Jag själv tävlar i svenska landslaget i agility med min hund och följer dig pga din ambition och tänk osv (jag är 26 år btw). Så himla kul att det verkligen börjar synas utåt nu att det går bra för dig, att ditt grundjobb ger resultat, att du mår bra i själen och alla annat. har verkligen velat det bästa för dig i evigheter och har tålmodigt väntat till den dagen alla som betett sig hemskt mot dig får stå med hakan i backen och skämmas. Upp och över, varje dag! Fortsätt som du gör, ta övervägda mogna beslut, stå över alla som inte vill dig väl, kill them with kindness. Det är ganska likt i agilityvärlden, man får höra en del skitsnack, ju högre upp man är på rankingen ju mer haters/ lovers har man ju. Jag har själv mognat enormt de senaste åren och är stolt över mig själv när jag kan skratta bort ett diskat resultat, plocka ur det bra ur loppet och tagga om till nästa. Speciellt på VM där vi stod på startlinjen i höstas för första gången. Mitt mål med min hund dante har alltid varit att vi ska tävla VM, nu har vi gjort det, så nu blir nästa mål att ta medalj på VM 😉 Många i landslaget är otroligt egoistiska och fokuserade på sig själva och kan inte ens komma med en trevlig kommentar, hunden är inte vatten värd när det inte går bra, dom gråter efter en dålig prestation och är så himla resultatinriktade. Äntligen är jag på den nivån att jag kan tycka lite synd om dom och deras hundar som går så upp och ner mentalt, själv känner jag mig stark och vi tar mot och medgångar tillsammand och växer oavsett. All lycka i framtiden!

  5. Du är snygg och Olav är snygg, snyggaste paret ever? Och det man kan läsa av bloggen verkar ni vara bra för varandra! Äntligen gemensamma intresssen mellan dig och din kille ayyy!!! Turn fucking UP! Så glad för din skull Nellie!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.