Dagens resultat

Det har vart en intensiv dag då alla klasser har gått efter varann. Så det har i princip vart att gå banan & lära sig den sen upp på nästa liksom. Men jag gillar att jobba så, bli klar snabbt & slippa vänta. Alla hästarna har hoppat väl & jag har ridit bra. Super nöjd med Fia som hoppade till sig en tredje placering idag, så himla roligt.

Chipsy var toppen men jag bomma en distans så fick en bom. Men hon blir bättre & bättre för varje dag i hoppningen vilket är lovande tycker jag. Så kul att vi passar & hittat varandra snabbt trots den korta tiden & tävling direkt inpå. Så fin häst alltså!

Joe, Laissa & Tornado har hoppat fint men tyvärr har en bom flugit där med. Bommarna har inte vart på min sida alls.. & verkligen sådana tråkiga. Kombination har vart en svårighet för både Laissa & Tornado. Inte tillräckligt snabba ibland & svårt att parera sig rätt. Så jag tror att dessa starterna är bra inför nästa veckas tävlingar så kan man smälta det & analysera felen. Men i övrigt bra rundor liksom, bra flyt & energi. Så jag är nöjd.

Väldigt glad för isabell som hjälper mig här. Hästarna är top top & hon jobbar på riktigt bra!

Snygging Tore

Duktig & snabb Fia!

Imorgon hoppar bara Joe. Så jag är rätt ledig imorgon. Ikväll har jag bjudit hit lite gött häng & sen är det lite ”party”. Så det blir kul, en skön lördag! Nu ska jag ta en powernap för att orka en kväll också!

3 thoughts on “Dagens resultat

  1. Nykär och lycklig nells. Syns i dina ögon. Fint att du verkar ha hittat någon med samma passion i livet & som ser dig och gör dig till ditt bästa jag.⭐️ Mitt råd till dig är att inte tänka för mycket. Vet att du precis varit i ett förhållande, men känns det rätt så är det ofta rätt. Önskar dig lycka till med hästarna och din (förhoppningsvis) nya kärlek! ❣️

  2. Hej! Jag har ett tips på inlägg: framridning och framhoppning. Skulle gärna lära mig mer om hur du värmer upp dina hästar inför en viktig klass och hur du lägger upp framhoppningen. Vad är det du stämmer av? Hur länge? Några tips man kan tänka på? Tack för en inspirerande blogg! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *