3 hästar klara

Chipsy och jag hoppade en strålande första start här i Belgien. Felfria med placering. Den hästen är helt magisk och ger en sjukt fin känsla på hinder . Fia var även hon felfri och placerad. En bra första start utomhus gav båda.

Laissa hoppade 0+4 fel. Kom lite på en längre distans där det skulle vara 6 språng (ute) valde att gå på 7 så en bom ner. Men hoppade strålande . Lite mer pigg ute så blir lite att tänka på med henne nu.

Nu återstår Tornado i 1,35 medans Joe hoppar 1,20 senare. Ska få i mig lite mat nu innan start. Hannes och Olav coachar mig och mina hästar bra. Nöjd hittills . Tryggt och stabilt.

4 thoughts on “3 hästar klara

  1. Hålle med ovanstående! Du är jätteduktig, och dina hästar likaså. Men teamet runt omkring är lika viktiga de, annars skulle ingenting fungera. Allt detta vet du redan, men det syns som sagt vilken glöd du har nu och att du har bra människor omkring dig. 🙂 Håller fortsatt tummarna och ser fram emot mer som händer och sker! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.