Besiktning, upplägg och trim

Hej på er! Idag / ikväll är det besiktning för alla hästar. Man ska även anmäla hästarna inför klasser som börjar imorgon . Jag och Olav trimmar hästarna nu på förmiddagen så de är genomridna.

Sovit gott inatt och känner mig utvilad.

Det är så extremt fint här. Toppenanläggning verkligen. Ska bli så kul att få starta imorgon . Sen är det alltid EB skillnad från att gå inne till ute. Ett nytt öga måste fram, nya distanser och hästar kommer vara pigga och lite starka. Så är det för alla. En stor omställning . Men det är så mycket roligare ute.

Nu står jag och Chipsy redo för att jogga lite. Imorgon gör jag min första start med denna extremt fina häst. Just look at her!

Kommentera gärna om upplägget här på bloggen. Funkar det?

15 thoughts on “Besiktning, upplägg och trim

 1. Tycker det är jättebra uppdatering och fantastiskt fina bilder, har saknat bra uppdatering då jag tycker det varit väldigt tråkigt och dåligt här på bloggen men nu jävlar. 😉 Lycka till imorgon också!

 2. Det funkar! Skulle gärna se mer på instagram också! Små snabbklipp, det gör att man hänger med mer =)

  Stort lycka till med tävlingarna!

 3. Spännande! 🙂 Det avspeglas i det du skriver hur roligt ni har det och hur bra du mår. Det smittar! 🙂 Sitter här på jobbet och ler för mig själv. Vi har verkligt aprilväder här uppe i ppland, så jag hoppas du/ni har finare och skönare väder. Ser fram emot mer och fler uppdateringar om läget. 🙂 Kram och heja dig!!

 4. Om du tänker att dina läsare får en känsla av att de också är där du är, så är du rätt ute!
  Lycka till nu!

 5. Någon som är bra på insta? Måste alltid klicka in mig på Nellies profil for att kunna se hennes stories. Alltså kommer inte upp bland andra jag följer och syns ingen ‘story cirkel greja’ om jag går genom sök

 6. Älskar detta konceptet! Lyxigt att få flera korta uppdateringar under dagen! Härligt med många bilder också 👌

 7. Härligt Nellie, älskar sådan här inlägg med bilder som är on point, tjusig utrustning, välputsade hästar, ordning och reda! Kan inte gå annat än bra, lycka till i helgen och have fun!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *