Nu lämnar vi Tyskland

Godmorgon alla här inne. Hästarna står på lastbil och är tror för sista resan ner till Belgien. De ätit och druckit bra, gått i skritten nu på morgonen så de känns redo att åka. Alla sovit bra, jag är snäppet sjukare än igår men hoppas de vänder . Har extremt bra människor med mig och det känns tryggt. Camilla chaufför som även jobbat med hästar, full koll på allt. Isabell har ju som jag skrev just kommit från Spanien där hon groomat så hon vet allt. Olav är ju redan inne i denna svängen och vart mycket i Europa så det är vardag för han med . Så tryggt team runt mig.

Solen strålar och man känner glädje rakt genom kroppen. Lux fattad mig såklart och alla saknar han. Stallets gangster . Men han har det bra hemma och Ann sköter om han så bra!

Nästa gång vi hörs är på plats på Sentower Park.

8 thoughts on “Nu lämnar vi Tyskland

  1. Super kul att du uppdaterar så mycket som du gör 😁 lycka till och fortsätt gärna med mycket uppdatering, det uppskattas<3

  2. Kan Olav vara ifrån sina egna hästar så här länge, när han är i Belgien med dig? Vill höra mer om honom 🙂 nyfiken! Och såå glad för din skull.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.