Nu kör vi!!

Började med att tvätta hästarna imorse runt 09.

Sen kom isabell & hjälpte till, efter det kom Camilla & nu rullar vi mot Belgien!

Så kul kommer det bli. Ska bli väldigt roligt att få tävla igen & få vara i en sån fin miljö. Just nu sitter vi & pratar i lastbilen om allt som går att prata om, planerar om vem som ska göra vad inför första stoppet.

Vad vill ni ha mest update om under resa? Let me know, jag ska verkligen göra mitt bästa för att uppdatera er mycket under resan & väl på plats!

10 thoughts on “Nu kör vi!!

 1. Skriv lite om resan, om något kul händer, hur är trafiken, vädret, stämningen i lastbilen.. var är första stoppet? Vad heter stället dit ni ska? Är det mest tävling eller mer en ”get together”? Frågorna är många. =)

 2. Uppdatera gärna dagen innan vilka klasser hästarna kommer gå dagen efter. Skriv om varje start som du gör ”resultat och känsla”, det är väl det som känns som ett måste. Sen får du gärna skriva om tävlingsplatsen och annat skoj ni hittar på 😉

 3. Dum fråga kanske, men ställer den ändå! 😊🤔 Vad är det för lampa på bild 1 och vad är syftet med den?

 4. Som dom andra skrivit, men också om din känsla i dig själv, hur du hanterar eventuell nervositet, hur du gör för o komma i fokus, lite om rutiner och sånt!

 5. Det som du brukar göra när du berättar om tävlingar i vanliga fall. Även lite vad som händer runt omkring. Vad ni gör på stoppen. Hur förbereder du dig inför tävlingarna osv. Glöm inte bara att vila lite ibland också! Hoppas resan blir fantastisk!
  Kram

 6. Skulle ju egentligen hemskt gärna sett en vlogg, MEN det har jag full förståelse för att det ej funkar på något plan alls. Däremot så gärna nåt i stil med en vlogg, klipp ihop alla snuttar om så är, det vore Nice. Och all,all lycka till!

 7. Hur fick du nya vänner när du inte hade några förut? Hur kom du i kontakt med dem & vågade träffa dem irl? Någon kontakt med dit ex?☺️

 8. Hur en så lång resa går till! 👌

  Hur ofta ni stannar, hur ”rastar” ni hästarna (jag antar att de får sträcka på benen? Vet inte hur det funkar haha…), hur bor ni i bo-delen av lastbilen när ni är fyra pers? Osv…

  Hur resan går till helt enkelt 😄

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *