What a day- men i hamn

NU, är vi klara. Så jäkla mycket som ska fixas inför en sån här relativt stor resa. Idag red jag alla hästarna själv, det känns viktigt för mig att få sitta på dom, känna av & sätta det sista inför avfärd imorgon. Nästa pass blir ju i sentower men innan det är det stopp & longering som gäller. Olav var gullig som groomade häst efter häst för att det skulle gå lite snabbare, fem hästar tar några timmar.

Laissa är redo, nyklippt & tjusig.. det gillar hon allt! Hon var positiv idag!

Allt är nu packat. Allt allt allt, nu är det sista hemifrån som ska packas. Men innan det ska jag ta en dusch, handla thaimat & göra ett snabbt ärende i ystad. Har börjat kolla på en svensk serie som är ny, ett avsnitt dock men blev helt fast. Ska kolla fler idag. Quicksand heter den, härliga skådespelare också!

Annars mår jag bra. Taggad på att få åka iväg imorgon med härliga människor. Har ett helt team med mig som dessutom är grymma. Min bästis isabell, grym Groom, Olav & sen kommer familjen efter en vecka. Samt grymma hästar. Livet är härligt right now!

6 thoughts on “What a day- men i hamn

  1. Vore så glad om du någonsin kunde svara på vart de där fina ländtäcket kommer ifrån? Tråkigt när du skiter i att svara på en fråga som är återkommande, så vore väldigt glad om du kunde svara vart de ländtäcket finns.

    Tack på förhand!

    • Hej! Köpte det i DK på mässan. Ingen aning märke eller vad det var för butik. Tyvärr . Så fint är det

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *