On my way

Gbg next, så kul verkligen. Känns extra bra att åka dit en dag & göra det till den bästa. Varje år har jag varit där alla dagar och det är ju lyx, men man blir mätt på det. Därför ser jag extra mycket fram emot idag.

Den här mannen har fixat stallet idag &jag har longerat hästar. Pappa är snäll & tar efm & rakar Laissa. Planen är att möta mina sponsorer , kika på mässan & kolla klassen ikväll. Väldigt inspirerande ju att kolla på en sådan klass & duktiga ryttare , exakt det jag behöver inför Belgien!

Vilken monter besöker ni alltid under Ghs? Någon ni går in i varje år?

Jag har en tävling på min Instagram om ni vill vara med. Jag tänker att jag tar mycket bilder idag så ni har under kvällen & imorgon!

2 thoughts on “On my way

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *