What a day

Vart igång exakt heeeeeela dagen tills nu. Prioriterade hästarna idag direkt på morgonen med ridning. Red alla väldigt länge så att deras energi minskas lite & kan slappna av i stallet. Alla var väldigt fina & så glada i det nya ridhuset. Laissa går bara & kikar in i spegeln varje gång vi rider förbi, diva som hon är. Visade jag er ridhuset? Vill inte visa för mycket då jag vloggar under den här flytten. Så ni kommer få se efter helgen istället, hoppas ni tycker det är roligare och ok.

Här har vi utebanan iallafall. Stor som tusan, där kommer jag kunna rida många banor & öva på galoppen. Är så otroligt glad för det känns så himla bra. Klickar super med ägarna på gården dessutom.

Min lördag har bara bestått utan att träna, vi bar ut alla hinder till utebanan. Vi ska använda mina hinder på banan ute & de andra ska till gräsbanan. Jag har ett stort extra rum i mitt stall så där har vi lastat av allt så länge då jag målat om i sadelkammaren till helvitt. Imorgon kan jag börja ”inreda” & få sakerna på plats som jag vill. Det är en inre stress med alla saker runt om kring. Men det är ju också omöjligt att få allt på sin plats på en dag. Känns skönt iallafall att hästarna har varvat ner & blivit ridna ordentligt idag.

Är ni ordningsamma i stallet & vill gärna ha det fint? Jag själv inreder ju typ som att jag ska inreda min egen lägenhet, på den nivån. Jag tycker det är så mycket roligare om man har det snyggt & fräscht i den mån man kan. Det spenderas så mycket timmar där, en arbetsplats för mig liksom. Där av är jag nog extra petig denna gång på hur jag vill ha det.

4 thoughts on “What a day

  1. Riktigt ball chey är du Nellie, inspireras så himla mycket av dig. Stor eloge till dig! Skulle tycka det var roligt om du gjorde lite längre videor, vet att det inte är du som redigerar men det är bara ett tips. Behöver inte vara 20-30 min men kanske 10-15 iaf. Dina videor är riktigt uppskattade! Lycka till i framtiden, du kommer långt de vet jag;)

  2. Jag är väldigt ordningsam, lite pedantvarning. Får jobba med det/mig själv ibland så att jag lägger energin på rätt saker och inte bara städar hela tiden och inte hinner det roliga 🤣

  3. Hahaha känner igen det där med att ha en häst som går och kollar sig i spegeln, har själv ett sto som älskar att se sig själv i spegeln när vi är och rider i ridhuset :).

  4. Ja det är viktigt för mig att det ser bra ut, det känns allmänt viktigt att tycka om den miljön man vistas i varje dag liksom. Samma sak med mitt rum som jag alltid håller i tip top så vill jag att min sadelkammare ska vara det. Oooch något som kommer bli super roligt är att den ska renoveras nu i vår så den kommer bli mer en perfekt. Så taggad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *