Sneak peek

Joe har anlänt på det nya stället. Nöjd som bara den & lugn. Nu åker vi lite fram & tillbaka för att få med alla hästarna. Jag vill så gärna komma iordning så vi gör såhär nu. Köttar på helt enkelt. Visst är det fint? Älskar att dom kan titta ut mot gården/ naturen. Lyx & känns så mycket friare för dom samt roligare.

Jag satte mig igår & öppnade datorn, skulle börja svara på del ett men det blev inte bra. Ingen idé att svara med korta & tråkiga svar liksom. Jag var för trött i huvudet helt enkelt. Där av fortsätt kommentera så kommer ni få fler svar på både del ett & två när jag sätter mig med dom. Tänker att helgen kan bli en bra tid för det, på kvällen när allt annat är Done.

Jag vloggar, så en ”flytt” video kommer att komma ut. Kul va? Det hoppas jag att ni uppskattar för det tar fanimej tid;)…

2 thoughts on “Sneak peek

  1. Super att det löst sig på ett snabbt och bra sätt. Ska bli spännande att se nya anläggningen sen. Lycka till med fortsatt flytt av allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *