Svar på en fråga- kväll torsdag

SNART är vi äntligen i hamn, en flytt tar energi alltså, ja är galet trött på kvällarna. Lol, nu fick jag in det också…. Det känns iallafall så sjukt jävla bra och jag är så taggad. Stallet är fint redan nu, så med lite inredning och annat kommer det bli helt sjukt  bra. Är super glad att livet gav mig den här chansen och att allt bara rullar på trots allt. Jag kommer mer och mer använda stallet till en längre arbetsdag nu framöver och jag kommer berätta snart varför och hur planen är ,men det är lite annorlunda… Just nu har all min energi gått till att åka runt till stallet i omgångar, börjat packa, fodra på två ställen och ströt upp boxar på det nya. Klockan tickar helt enkelt på och vips var den mot kvällen. Har fått mycket gjort iallafall så det känns ju skönt att ha ett inre lugn i mig. Vill som sagt få iordning allt så snabbt som möjligt då jag ska tävla stora tävlingar om några veckor. Vill att både jag och hästarna ska komma i fas, annars kommer det speglas i mina resultat. Men nu har vi en bra  tidsplan som blir super och kommer inte att förstöra vårt fokus.

Tänker att jag gör svar del ett till imorgon så har ni att läsa då, kommer hålla igång med mycket imorgon och lär inte hinna kika in här, så jag förbereder åt er.

En fråga som rullat in på både fb, dm och mail:

Hur gör du nu när Hannes har flyttat ifrån Skåne ?

Jag / min familj har vetat om hans planer rätt länge så det var inget nytt. Såklart tycker jag det är tråkigt, haft lyx att kunna ha min tränare såpass nära mig liksom. Känner inte heller för en ny tränare i sverige just nu heller. Det handlar inte om ”den rätta tränaren i sporten ” för mig, väldigt mycket personkemi och hur man lär ut.  Men vi har satt en plan som lär hålla för att jag ska kunna träna någorlunda ofta för honom. Sen kommer jag nu stå på ett ställe där båda personerna rider och ena upp tom 1.50. Så jag kommer få mycket inspiration och se BRA ridning varje dag. Bara det kommer hålla mina ögon och träning igång mycket mer.

Super tråkigt men förstår ändå, jag åker tex med dom till tävlingarna i Belgien om några veckor och han hjälper mig där:)

6 thoughts on “Svar på en fråga- kväll torsdag

  1. Jag är också mitt i en flytt, ska flytta 35 mil och flytta ihop med pojkvännen, nytt jobb är fixat och första flyttlasset går idag på morgonen direkt när jag gått av mitt nattskift, hästarna flyttar om 2 veckor 🙂 ska bli spännande men samtidigt lite läskigt att flytta ifrån familjen och flytta till en helt ny stad. Men tror det blir super! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *