Vad fick dig att bli en stark person igen

Jag tar själv del av andras historier , hur du gör för att må bra i vardagen. Hur du gjorde för att resa dig upp igen. Jag är inte alls rädd för det. Lika mycket som ni tar del av mig tar jag sel av er och många andra. Jag är absolut inte en person som kan allt, harregud mitt liv har precis börjat tänkte jag säga…

har du vart i en jobbig period , vecka , månad eller kanske år? Vad gjorde du för att resa dit upp igen & bli stark?

Som jag skrivit en jäkla massa gånger. Mitt 2018 var kaos. Jag ryser när jag tänker på det, så illa verkligen. Blir snurrig & kan inte ens sätta ord på vad som var fel längre. Det är ett stort svart hål verkligen.

För mig blir det så mycket på riktigt när människor utifrån. Både nära & folk som absolut inre känner mig kommenterar mitt mående. Bara en bild eller en vecka med prov på nytt liv kunde avslöja så mycket. Allt jag tog för mig under det året blev inte bra, absolut ingenting. Nu är det ljust, kul & det jag tar för mig blir bra. Det är en hel omvändning. Hur kan en tävling hemma, med en halv trött/ glad Nellie gå ok. Med fyra veckor emellan kan en stark, glad & motiverad Nellie göra det så bra. På så kort tid… Inställning är återigen så fruktansvärt viktigt. tro på sig själv är så otroligt viktigt & människor som kan kritisera en på båda fronter är också SÅ viktigt.

Vad har jag gjort då? Jag har nog bara vaknat ordentligt. Sorterat en del människor, inte UR mitt liv men ändrat plats på dom för att jag ska kunna må bäst. Jag har slutat stressa & hittat ett lugn & struktur i båda mina jobb. Det gör att mitt mående blir mycket mer stabilt. Små små saker har gjort mig till en bättre människa. För ett år sedan hade jag inte ens på tanken över min döda kropp att ens tilltala eller heja på människor som på något vis inom sporten behandlat/ pratat illa om mig. Som skapat pakter eller stött ut mig. Jag är en långsint person. Jag ser på det annorlunda nu. Jag har gått vidare & vågar ge tillbaka för att skapa en trevligare stämning. Jag var så grymt besviken över mycket under två år. Men det har ju också format mitt mående. Jag är en trevligare , roligare & tuffare person nu. Det visade jag upp senast i Herning där jag hängde med konkurrenter som jag kanske inte älskar. Man kan inte älska alla, dom älskar inte mig heller. Men vi håller det proffesionellt & har fett kul när vi alla släpper garden! Och sen inser att vi är tjejer i samma ålder som älskar samma saker. Klart vi ska umgås . Jag kollar på deras rundor & tycker dom är superbra, extremt bra. Vi berömmer varandra efter ritterna & beundrar att vi utövar samma sport. Det är sportsligt! Man är trygg i sig själv.

Ny Nellie, nytt liv!

3 thoughts on “Vad fick dig att bli en stark person igen

  1. Hej nellie! Hade varit kul om du ännu mer konkret kan säga saker som gett dig ny energi. Hålan du precis kommit ur är jag lite i nu, inte sp extremt långturer men jag vill inte åka längre ner heller. Du eller ni andra som läser bloggen, vad gör man när man vill få ny motivation? Konkret?
    Kram

    • Gör något nytt, förändra i ditt liv, gå en annan väg till skolan /jobbet /stan, vad som helst. Svårt att säga vad som motiverar just DIG då vi alla är olika och upplever saker olika. Det behöver inte vara stora förändringar, men så länge du göra samma saker kommer du få samma resultat. Säg hej till någon du inte har en aning om vem det är, fundera på vad DU vill, ta hänsyn till andra men låt inte någon annan styra ditt liv och dina val, våga vara DU . Ta till vara på de personer som ger energi, spendera mindre tid med de som tar din energi, fundera och skriv ner vad som ger dig energi och gör mer av det ❤️

  2. Jag växte upp med alkoholmissbruk i familjen och mådde skit hela min barndom fram till 21 års åldern. Det var då jag äntligen vågade släppa in en väldigt speciell person som idag är min pojkvän. För mig var det så stort. Jag har varit så livrädd att släppa in människor hela mitt liv då jag är trött och rädd för att bli besviken. Men att jag vågade släppa in en person som jag inte känner det minsta skam för att berätta om min uppväxt för gör att jag känner mig så jävla stark. Det är stort för mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *