Early bird

Godmorgon . Idag stod klockan på 06:00. Idag är jag trött men lycklig . Lyckan kommer pga den enkla anledningen för att Lux ska få åka till veterinären . Missat 3 besök med honom till min duktiga veterinär pga vi inte får lämna anläggningen . I mina ögon helt galet då djuret måste komma i första hand. Idag ska han iallafall till veterinären och det värmer mitt hjärta. Har inte vetat om han har ont? Måste han behandlas om? Många frågor har snurrat i mitt huvud . Men idag kl 09:00 får vi äntligen svar på det. Sen får han inte åka tillbaka till stallet utan får åka till de andra stallet med dom andra hästarna.

Lite oro i lägret bland hästarna blir det märker man. De visar så tydligt att de är oroliga och gnäggar efter varann. Nu blir de bara 2 hästar kvar henne idag så läget är lite stökigt.

Men huvudsaken Lux får komma till veterinär . Så glad för det.

Har inte kunnat slappna av pga det. Inte kunnat säkerställa om han mår bra eller inte .

Ska börja min morgon med stall 1 och fixa det. Rida Joe och Alfons. Sen packa alla täcken för att sen åka till stall 2. Där ska all ut i hagar allt ska fixas där. Med handen på hjärtat är det sjukt jobbigt med detta flängande , saker på 2 ställen och oroliga hästar. Men snart är vi i hamn på en lösning och det gör mig så glad. Berättar mer om allt snart, lovar. Nu första håller vi alla tummat för Lux återbesök . Hoppas Hoppas Hoppas på goda nyheter < 3

Era kommentarer ger mig sjuk motivation …

8 thoughts on “Early bird

   • Det går inte ens mer smittor än tidigare år, media har skapat en sådan sjuk jävla hysteri kring det. Och dessutom, här nere i Skåne har vi väldigt väldigt lite.

 1. Åh stort lycka till m Lux! Har längtat efter att se dig på honom igen! Hoppas att det läser sig m stall för dig snart. Förstår att det är jobbigt att flänga mellan 2 st. Stor kram ♥️

 2. Hej.

  Det skulle vara intressant att få ett inlägg där du ger inblick i hur du tänker ang stall.
  För mig som har ägt 1 häst och även drivit ett stall vet ju vad det kostar.

  Du har ju ett flertal hästar, vill ta in fler vad jag förstått.

  Vad är det som gör att du som det ser ut nu fortfarande hyr in dig hos andra ?
  Jag har ju såklart inte koll på din ekonomiska situation , men så många hästar som du har förstår man ju att det ändå är stora summor du lägger varje månad.

  Vore kul att höra ditt tänk gentemot egen gård och fortsätta hyra in dig hos andra.

  Grattis till dina senaste framgångar. Har följt dig sedan du köpte laissa.

  • Att ha egen gård innebär att man ansvarar för allt underhåll vilket tar både mycket tid och kostar pengar. I slutänden kanske det blir billigare än att hyra, men tiden måste tas från något annat och som elitryttare måste man prioritera ridningen framför allt fixande som hör egen gård till. Bara detta med staketunderhåll tar massa tid.

   • Ja jag är fullt medveten om det.
    Hade inte trott att Nellie skulle flytta helt ensam med alls hästar till en gård och sköta ruljansen helt ensam.

    Alla elitryttare hyr ju inte in sig hos folk.

    Var ju mest nyfiken på hennes egna tankar kring detta då Danmark inte blev av.

    Lika mycket som det är mer att sköta ett eget ställe , lika mycket krångel blir det ju när hon i detta nu, tvingas ha 2 stall när de inte vill ta tillbaka hästarna efter tävling.

    Bara en sådan sak måste ju kosta Nellie skjortan att fixa med. Även all tid och bensin hon själv får kosta på med att fara mellan stallen.

    Bara för att hon får in pengar via sina åtagande, betyder det inte att hon skiter ut pengar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *