Riktigt trött , men …

Inspirerad! Allt flyter på så bra nu, riktigt skönt. Trots människor som är lite halvt jobbiga som gör min vardag segare just nu och kanske tre timmar för lång för tillfället så gör det inget. Har kollat på några stall i eftermiddag. Blev fler ändå, och har bestämt mig för ett som känns riktigt riktigt bra. Så nöjd är jag & inspirerad. Kan berätta mer snart, vill bara få allt på papper osv innan jag berättar min plan & hur det blir. Men vill dela med mig av hur det gick iallafall.

Hästarna mår bra men känns pigga. Imorgon får de gå ut i hagen & joggas lätt igen. Känner mig trött nu då jag har flängt hela dagen, är liksom påväg hem nu för första gången & klockan är strax över åtta. Sen är man alltid trött efter meeting. Konstigt kanske men man förbereder så mycket, är koncentrerad flera timmar om dagen & tränar på det. Mycket adrenalin & människor man träffar 24/7. Så man är ju inte riktigt lika avslappnad som hemma i sin trygghet. Så jag känner mig rätt sliten nu mot kvällen.

Där av hörs vi mer imorgon. Ska lägga mig tidigt idag , typ när jag kommer hem nästan så tisdagen blir en dag med energi!

One thought on “Riktigt trött , men …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *