Laissa placerad i Lördagens 1,40

Jag är så sjukt stolt över Laissa och mig själv. Vi har inte nollat en enda 1.40 klass . Men så sätter vi nollan i kvällens final klass. Extremt fin runda som tog oss vidare till omhoppning . En lång väntan då det var en stor klass .

Gick ut som no 6 i omhoppningen och gjorde mitt livs runda, men rev sista hindret. Men vad gör det. Det tog oss ändå till placering i ett grymt startfält . Kan inte klappa på Majs tillräckligt för att visa min uppskattning. Som vi kämpat ihop för att ta oss dit vi är idag. Fick så fin ord sagt i högtalarna från speaker

Kul att se en sån ung tjej rida sin häst i denna omhoppning med samma jämna tempo , trots de längre vägarna så slåss hon med en bra tid ”

Nu är det Fia som hoppar sin final idag sen är det åka hem som gäller .

Dock är det inte hem till stallet/ mitt egna som jag hyr utan till ett annat. Då jag vart iväg och tävlat får jag inte komma tillbaka på oklar tid, så har fått hjälp av ett annat stall sålänge. Kommer även flytta Lux då han måste till veterinären på återbesök . Samma regler där. Man får inte ens åka till veterinär och komma tillbaka. Så Lux får flytta till nytt stall med imorgon . Extremt viktigt han följer sina återbesök, redan missat 3 tider då jag ej kunnat åka.

Men älskar när häst Sverige hjälps åt, så världens bästa uppfödare har hjälpt mig med stallplats sålänge .

Nu —–> fokus på start.

7 thoughts on “Laissa placerad i Lördagens 1,40

  1. Alltså WOW Nellie?!?! Du är så jäkla grym! Nog för att du har BRA hästar men det krävs en skicklig ryttare för att göra bra resultat oavsett vilken kapacitet hästen har. Hoppas du är lika stolt över dig själv som du är över hästarna! ❤️

  2. Du skrev 5 hästar med på nästa tävling? Alltså inklusive lux men inte Zamina för hon har ju föllis men är det den nya hästen du ska redan starta med? När kommer en presentation av den?

  3. Graaaattiiiis!!!! Himla, himla roligt! Så härligt att se din energi och din styrka Nellie! Och så blir jag extra glad att det är Laissa och du för jag gillar vad jag ser från den hästen. Fin bild på er två däruppe också!

    Måste dock flika in att det blir väldigt mkt stök när smittor går, men bra med tydliga regler. Och ännu bättre när människor hjälper varandra, så som med stallplatser mm i sådana lägen. Lycka till med Fia nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *