Klar – hemfärd

Vilken JÄÄÄÄÄVLA helg jag haft ihop med mitt team & hästarna. Dom har verkligen ställt upp & jobbat med mig dom här dagarna. Väldigt kul att se mig själv komma upp igen & inte vara någon medioker ryttare när jag kan så mycket mer. Det fick jag verkligen visat nu.

Huvudet är A & O. Jag lägger det inte på någon. Jag är lika delaktig & speciell. Men jag är starkast själv där jag får glänsa & göra min egen karriär. Ryggsäcken är tom & väldigt lätt. Det är sorgligt, för det är såklart roligare att dela det med någon annan. Men just nu funkar det här bäst, det lyser ju igenom, eller?

Avslutade på topp. Fia nolla & placerad som nummer 13 av 110 startanden!!! Stort jäkla startfält & där krigade jag upp mig som bästa svensk dessutom. Jag är så motiverad nu, glad & stolt över hästarna. Vilka stjärnor dom är<3 Fem placeringar har jag med mig hem av nio starter.

Nu är vi påväg hem. Man är ju lite sliten. Men men. Måndag imorgon kommer kännas men det är bara att kötta på. Kul att träffa resten av gänget där hemma också. Nästa stora uppdrag är Lanaken med fem hästar. Det kommer snart en nykomling till teamet vilket blir super kul. Lanaken blir nog första start där med….

Tack för att ni följer mig även fast uppdateringen inte är på 100%. Jag har fokuserat så mycket men ändå försökt vara vid liv här!

19 thoughts on “Klar – hemfärd

 1. Stort grattis!
  Du är VÄRD all framgång. Otroligt starkt det du har presterat i helgen, sjukt imponerad.
  Du visar verkligen nu vilken förebild du är.
  You go girl!

 2. Grattis!!!!!!!
  Och du ska ha cred för uppdateringen. Jag tycker den har varit superrolig och bra, och så mycket mer än vad jag som följer dig förväntar mig. Du har ju fullt upp så att säga 🙂
  Stort jäkla grattis till er alla!!

 3. Grattis till en fin helg. Tycker dina inlägg sista veckorna varit mycket bättre än förra årets. Så kul att gå in och läsa här igen och härligt med så mycket framgång i helgen. Keep it up!

 4. Jag tycker uppdateringen var bra, inget fel på den! Men då är jag häst-typen som vill läsa om rundorna, och det har du ju skrivit om 🙂

 5. Otroligt roligt att det gått så fint för er denna helg! ✨ Du känns verkligen så taggad nu Nellie, extra roligt att följa dig och hästarna nu 😃

  Jag tycker att du har uppdaterat riktigt bra i helgen ☺️
  Hoppas att du får en bra start på den nya veckan imorgon 💝

 6. Fan va kul!!!! Ska oxå dit å tävla så vem vet vi ksk ses;)
  Iaf såg att du hade en q & a, min fråga är & något jag fkt undrar! Skulle du kunna byta ut ngn av dina hästar för att få tbx Hilda?<3 sitter själv i den sistesen nu ang en häst som stod mig enormt nära så sed jag undrar! Iaf så jäkla grymt under helgen & att det går sååå bra! Många kramar❤️❤️

 7. Jättebra uppdatering och roligt att se att du mår så bra nu! Grattis till en kanonbra helg med fina resultat! Sug i dig känslan, spara den i kroppen och NJUT!! För övrigt är du helt fantastisk på att faktiskt göra en uppdatering så här mitt i händelsernas skeenden. Vi som läser uppskattar det, och du har verkligen förtjänat den här lyckade helgen. Du är noggrann, ordentlig och tänker framåt, då blir det resultat också. Det fick du känna och se bevis på den här helgen. Och det kommer fler möjligheter!

  Jag kände med dig många ggr förra året, för jag såg att du tyckte du stod och stampade, på samma fläck. Kunde känna det eftersom jag själv mådde riktigt dåligt själv, av olika anledningar. Jag är många år äldre än dig, ändå såg jag när det vände, till det bättre för dig, du mådde bättre. Och det gör mig såååå glad! Vi kämpar för och med olika saker, men att läsa din blogg just nu får mig att se möjligheter, glädjas med dig, och hoppas att fler dörrar för dig öppnas av bara farten snart.

  Stort GRATTIS och en jättekram i tanken från mig till dig!

 8. Så himla imponerad av dig Nellie! I med- och motgångar krigar du fram, och din ärliga öppenhet på bloggen är definitivt det som fått mig (och säkert många andra!) att fortsätta läsa. Ska bli extra roligt att se dig i Lanaken, då jag själv också är på plats. Stort lycka till och fortsätt kämpa! Kramar

 9. Superbra jobbat Nellie! Och bloggen har varit bättre än på flera år de senaste få veckorna tycker jag!! 😄 Keep up the great work, you go girl 😄 Det är såhär in blogg ska vara, hästig men blandat med andra delar i ditt liv också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *