Lördags feeling

Godmorgon på er. Var hemma 01:30 inatt och satt på första hästen 07:00

De är väl ändå ganska bra jobbat 🙂

Skoja inte om att jag var trött. Helt sinnes . Men valde att gå ut med några goa tjejer igår . Vi träffades först i Janelles lastbil sen gick vi vidare till ryttarfesten . Väldigt trevlig kväll .

Idag hoppar Laissa 1.40 finalen kl 19:00 medans Tore hoppar 1.35. Båda kvalificerade sig till stora finalen med valde såklart Laissa. Tore ska inte debutera än. Han hade säkert klarat det , men han gjort de så bra hittills på tävling så vill inte pressa han för mycket.

Laissa står mer än redo iallafall .

Stallet är klart och nu ska jag vila lite innan hästarna ska ut och promenera .

Extremt tacksam för hjälpen jag får från Bo, Christian och hela teamet på Absolute Horses. Ett väldigt nytt tänk har de och är extremt hårda i vad de tror på. Deras filosofi när det kommer till häst och hoppning. Extremt intressant .

Fia går sin final imorgon .

5 thoughts on “Lördags feeling

  1. Så kul att du uppdaterar oss så mycket. Det märks så väl att du har en helt ny energi med en positiv attityd. Det syns i din ridning väldigt väl 😊🌟 fortsätt likadant låt ingen förstöra din energi, det är ditt år. De som kommer med negativa kommentarer lider tyvärr av den svenska avundsjukan. Så typiskt att inte kunna glädjas MED någon. Stå på sig och kör ditt race ❤️

  2. älskar din kavaj, när du la ut omröstningen ang kavajen kände jag näää. men du passar galet bra i den ju, ser kaxig ut i den. de kanske trots allt blir mitt nästa köp! 🙂

  3. Berätta gärna vad du ”ändrat” i ridningen, eller vad deras syn på hoppning är 🙂 vill lära mig !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *