En häst klar- YAY!

Älskade Tornado hoppade super i dagens 135 final för hans del. Nolla & snabb vilket resulterade till en 6:e plats av 65 startanden. Ändå bra jobbat. Gjorde verkligen en super runda, en av de bättre tycker jag. Allt satt verkligen.

Alla hästar har vart placerade i varsin klass nu.

Himla roligt att vara på topp igen & våga. Är väldigt taggad & målinriktad till varje start nu. En helt annan känsla inne på banan. Självsäker som bara den, det kanske syns!

Nu väntas en 140 final med Laissa. Hoppas vi levererar en bra runda. Jag ska vara i stallet klockan 18 så tänkte ta en powernap nu på 20 min för att ladda batterierna. Vi hörs senare , håll tummarna!

14 thoughts on “En häst klar- YAY!

 1. Grattis Nellie!!!! Väl kämpat från både dig och Tore!! Lovar hålla tummarna för dig och Laissa!! Väldigt roligt att du hittat din energi och inre styrka. Och så är det alltid roligt att få glädjas med någon när det går bra!

  Kram – håller både tummar och tår nu!!

 2. Måste bara säga att jag sett videorna från dessa rundorna och WOW vilken skillnad!! Det lyser självförtroende om både dig och dina hästar! Grymt jobbat!

 3. Såg snuttar av dina rundor på Instagram och det första jag la märkte till var vilket självförtroende du red med ! Wow! Vilken skillnad ! Fortsätt kicka ass , du är grym! Kram från en 30 årig tjej som hejjar på dig ! ❤

 4. Alltså wow! Din blogg har fått ett sånt sjukt lyft senaste tiden, för att inte tala om vilken resa du gjort! Jag blir glad varenda gång jag går in här och får en ”wow-känsla” av det du lägger upp. Det är så genuint. Så äkta.

  Det är en så härlig stämning på bloggen och dina inlägg är bättre än någonsin, även om vissa av dom bara är enkla uppdateringar. Men man märker att du är mycket mer engagerad än förut och att du TROR på det du gör, men också att du blivit väldigt mogen i ditt tänk. Du är supernöjd med rundor som kanske inte gav ett felfritt resultat och du skyller aldrig på hästen längre. Du pratar om känslan under rundan på ett så fint sätt istället för det gamla vanliga ”fick fyra fel så inte så nöjd”. Det är så bra att du visar och berättar att det känslan som avgör en bra eller dålig runda, inte resultatet. Det är det som gör dig till en så bra förebild!

  Grattis till fina resultat, du har verkligen förtjänat dom och jag håller tummarna för dig i finalen!

 5. Stort grattis och håller tummarna för dig och Laissa! 🙂 det är så jäkla stor skillnad på din ridning nu! Väldigt kul att se 🙂 du rider så sjukt mkt mer målmedvetet! Ska bli ett väldigt spännande år att följa dig!! 🙂 Mvh Jonna

 6. You go girl!!!
  Jag vet inte om jag någonsin sett dig rida s här bra. Sjukt sjukt bra ridet på superfina hästar.
  Kram och Grattis även till ritten med Majsan!!

 7. Såg just en del av finalrundan med Laissa och jag måste bara säga att vilken jäkla raket du är! Vilken skillnad i ridning jämfört med 2018! Så självsäkert, bra tempo, lagom tryck i hästarna och ändå är dom alla så olika i sättet. RIKTIGT BRA RIDNING! Förra året tyckte jag du var duktig men allt var nästan lite för tillrättalagt och pedantiskt (förstå mig rätt). Det var perfektion in i minsta detalj så pass att det nästan blev lite handbroms i galoppen. Då vinner man sällan. Lite som Peder Fredricson sa, att han red rätt men han hade inte tränat på att vara snabb. Så han la ner tid på det och då blev han den stora vinnaren i nästan allt. Din ridning innan var snygg och trevlig att titta på men såg inte så självsäkert ut. Men nu alltså, hatten av för din utveckling verkligen. Jag är så himla imponerad. Och inte blir man ett dugg förvånad över att det plötsligt rasslar in nollrundor och placeringar på hög nivå. Kommer hålla tummarna för dig i år för jag tror verkligen detta blir ditt år. Fortsätt som du gör, kasta hjärtat före och gasa efter!

 8. Kavajen bringar tur med sig!
  Fast ditt hårda jobb gör nog det mesta. Beundrar dig för det och önskar jag hade samma fokus som du!

 9. Du rider helt annorlunda, du lägger inte hästarna i botten och vågar. Flytta! Du har varit fantastisk i veckan.

 10. Grattis!! Du har en sån sjuk egenskap att när det går tufft hittar du en extra växel och bara hållet upp ett långfinger i motvind och kör. Ett psyke som bara vinnare har, håller tummarna för dig och ”min favvo” Laissa nu!

 11. Wow Nellie vilket bra jobb du har gjort (din syster också med på Tornado såklart) och stora grattis till placeringarna! ”Såg” nu precis klart finalen i 140 omhoppning med Laissa online och ni blev placerade, blir såååååå glad!!

 12. Det är så otroligt roligt att följa dig nu Nellie! Extra roligt! Du har verkligen förändrats! Känns så stark och målmedveten mer än någonsin! Otroligt roligt 😄 vilken helg ni har! Fantastisk och Laissas runda ikväll! Vilken förbättring ni har gjort! Otroligt roligt att se 😃 Grattis till de fina resultaten!!! 😍💛

 13. Håller med kommentarerna ovan: jädrar vad snyggt det ser ut nu!! Du rider med mycket mer självförtroende, vågar växla upp galoppen och har mer tryck. Som någon annan skrev: inte konstigt att nollrundorna kommer en efter en nu!! Så kul att se vilken utveckling du gjort på kort tid nu, bra jobbat 🌟❣️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *