Laissa, gårdagens stjärna och står klar för final

Laissa gick ut 3:e sist igår i sin 1,35 klass. Gjorde en klockren runda. Gick igenom en bra taktik med Christian innan jag gick in och planen höll. Felfri och placerad som nr 14 av 84 starter och därav klar för final på Lördag. Extremt nöjd med rundan som innehöll bra språng och bra tempo .

Tore hoppade samma klass med ett ner. En väldigt bra runda. Kom lite vingligt in i kombinationen så han kunde inte hoppa av på båda bakbenen , fick med sig ena bakbommen. Men i övrigt en kanonrunda och så stolt över honom .

Idag har Laissa och Tore vilodag . Det innebär promenader och jogging pass. Fia hoppar sent ikväll .

Ny dag. Nya mål.

Jag ÄLSKAR min nya kavaj!

11 thoughts on “Laissa, gårdagens stjärna och står klar för final

 1. Stort Grattis!!!!!
  Hur känns det att tävla i samma klasser som tex Rolf Göran Bengtsson? Tänker du ens på det?
  Var bara en tanke och jag var mesta nyfiken.
  Fortsatt lycka till I helgen!

 2. Fantastiskt roligt för er med så fina rundor! Go känsla förstår jag efter rundan med Laissa ☺️ Fint jobbat! 💪🏻💖💖💖

 3. Man ser att Laissa hoppar sååå mycket bättre när du rider på och inte backar ända in i botten. Likadant med Lux och innan Hilda. Då blir det mindre tryck bakifrån och Laissa överhoppr inte lika mycket! Bra ridet idag.

 4. Så himla fin runda. Känns som att du verkligen steppat upp din ridning och rider bättre än någonsin. Så bra tempo etc. Har nog aldrig sett Laissa bättre heller. Det har varit värt allt kämpande el hur? Nu är du tillbaka! Så roligt att se!

 5. Heja Nellie!
  Säger som övriga: GRATTIS!! Och bra jobbat med Laissa! Hon är en dam med mycket eget huvud har jag förstått. Men nu har ni åpå ngt sätt hittat ”knapparna” hos varandra. Så glad för din/eran skull. Lycka till med Fia ikväll nu. ( Härlig skimmelfärg!) Och du är jättesnygg i din nya kavaj, passar dig klockrent.

  Stor kram i tanken från mig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *